"PALA" DVA VAŽNA POTPISA NA MARAKANI: Zvezda NASTAVLJA da ulaže u budućnost!

Autor:

Sport

23.01.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju su veliki talenti.

"PALA" DVA VAŽNA POTPISA NA MARAKANI: Zvezda NASTAVLJA da ulaže u budućnost!

Foto: Starsport

 

Talentovani centarfori rođeni 2008. godine koji su deo "Elitne grupe" Crvene zvezde - Aleksa Damjanović i Aleksa Petrović, su danas u prisustvu direktora Omladinske škole crveno-belih Nikole Jelića, potpisali prve profesionalne ugovore.


Veliki dan za našu akademiju, jer su dva talentovana dečaka koji su najbolji strelci kadeta, odnosno mlađih kadeta potpisali profesionalni ugovor. Čestitam roditeljima, a za dečake će ovo biti podstrek da rade još više. Damjanović je ponikao u Zvezdi, dugo je već tu i jedan je od najtalentovanijih u školi, dok smo Petrovića doveli iz Apolona, koji je naš regionalni centar. Pratili smo ga nekoliko godina, kao i njegovog starijeg brata Andreja, i obojicu smo uspeli da dovedemo. Ovo su igrači koji u perspektivi mogu da pokažu potencijal u prvom timu i nastave stopama Joveljića, Lazetića i Mijatovića. Talenat nije sporan, ali je pred njima dug put i još mnogo rada - rekao je Jelić. 
Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Aleksa Damnjanović i Aleksa Petrović

 
Damjanović je sa devet pogodaka poneo epitet najboljeg strelca kadetske selekcije Zvezde, a utisak je još snažniji kad se uzme u obzir činjenica da je najmlađi član ekipe.
 
Presrećan sam zbog ugovora. Zaista mi je ovo motivacija da radim više, te da na proleće budem još bolji i efikasniji. Volim da postižem golove, to mi je primarni zadatak, ali je cilj da osvojimo titulu u Kadetskoj ligi Srbije - istakao je Damjanović. 
 
Petrović je sa 18 golova najbolji strelac selekcije mlađih kadeta. Uprkos tome što je pre šest meseci stigao, uspeo je da se nametne pogocima. 
 
Utisci su prelepi, jer čitavog života maštam o Crvenoj zvezdi. Biće mi ovo podstrek za dalji rad. Nadam se da je ispred mene još bolje i efikasnije proleće, ali se slažem da je ključ u tome da kao tim postignemo rezultat i osvojimo prvenstvo mlađih kadeta - podvukao je Petrović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading