ZVEZDAŠI, POKAŽITE HUMANOST NA DELU: Nova „Crveno-bela krv“ 29. i 30. januara!

Autor:

Sport

22.01.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se tradicija.

ZVEZDAŠI, POKAŽITE HUMANOST NA DELU: Nova „Crveno-bela krv“ 29. i 30. januara!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Dok se fudbaleri Crvene zvezde pripremaju za nastavak sezone na pripremama na Kipru, u Beogradu se nastavljaju tradicionalne aktivnosti na Marakani. Po 29. put crveno-beli sprovešće akciju "Crveno-bela krv" gde će svi zvezdaši dobrog srca biti u prilici da daju krv i tako pomognu onima kojima je to preko potrebno.

Akcija će se održati 29. i 30. januara u medija centru stadiona "Rajko Mitić", a saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Akcija "Crveno-bela" krv

Akcija „Crveno-bela krv“ će se održati 29. put tokom ponedeljka, 29. januara od 9 do 15, kao i u utorak (30. januar) od 10 do 18 časova u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“. Zvezdaši su svaki prethodni put pokazali da imaju veliko i humano srce, tako da nema sumnje da će i ovog puta na delu demonstirati to da je Zvezda velika porodica. 

 
Pored Beograda, akcija ,,Crveno-bela krv" održaće se i u Kosovskoj Mitrovici u kojoj možete dobrovoljno donirati krv u ponedeljak, 29. januara od 9 do 13 časova u Zavodu za transfuziju krvi.
 
Krv mogu da daju sve osobe uzrasta  od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.
 
Zvezdaši, dođite na Marakanu i pokažite humanost!
- stoji na sajtu crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading