JOVAN ŠLJIVIĆ:" VREDNO RADIM! Dobio sam na SAMOPOUZDANJU"!

Autor:

Sport

21.01.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdino dete blista na Kipru.

JOVAN ŠLJIVIĆ:" VREDNO RADIM! Dobio sam na SAMOPOUZDANJU"!

Foto: Starsport

Jovan Šljivić

Zvezdin vunderkind - Jovan Šljivić je sumirao dosadašnji rad na pripremama na Pafosu, dok je sa oduševljenjem govorio o pobedi i pogotku protiv mađarskog Zalaegersega (1:0) u okviru druge kontrolne provere Crvene zvezde na Kipru.


- Veoma mi je drago što sam dobio priliku da počnem utakmicu protiv Zalaegersega od prvog minuta. Dobio sam time dodatno na samopouzdanju, što je pogodak sredinom prvog dela igre i pokazao. Srećan sam što smo ostvarali još jedan trijumf, a gol uvek dolazi po zasluzi. Od meča sa Trajalom u Kruševcu nisam postigao gol glavom, pa me je jučerašnji posebno obradovao. Međutim, moram da nastavim da treniram i dodatno napredujem da bi u budućnosti beležio ovako efektne pogotke - istakao je Šljivić.
Republika

Foto: Starsport

Jovan Šljivić

 

 
Govorio je vezni fudbaler rođen 2005. godine o radu na priremama, kao i o grupi mladih igrača koji su ponikli u našoj fudbalskoj akademiji.
 
- Pripreme protiču odlično, zaista vredno treniramo svakog dana. Dosta radimo na fizičkoj pripremi, ali i na taktičkim elementima. Saradnja sa novim šefom Vladanom Milojevićem je sjajna, iako smo tek na početku i još uvek se upoznajemo, prvi utisci su veoma pozitivni. Raduje me što mi, “mlađa garda” pružamo dobre partije na visokom nivou, a verujem da ćemo se uvek, kada dobijemo priliku, pokazati u najboljem svetlu. Atmosfera je fantastična i smatram da će to biti presudno u prvenstvu - zaključio je rođeni Kruševljanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading