SRPSKA DEKOLONIZACIJA JUVENTUSA! Naš reprezentaativac na UDARU medija! Pominje se JANUARSKI transfer!

Autor:

Sport

10.01.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler već ima viđenu zamenu.

SRPSKA DEKOLONIZACIJA JUVENTUSA! Naš reprezentaativac na UDARU medija! Pominje se JANUARSKI transfer!

Foto: www.profimedia.rs

Juventus ove godine izgleda značajno bolje nego što je to bio slučaj u prethodnih par sezona. "Stara dama" je druga sa samo dva boda manje nego vodeći Inter. 

Ipak, ništa ne miriše dobro u Torinu, koji je očigledno navikao da njegovi ljubimci ubedljivo budu prvi već sredinom sezone, iako to nije slučaj već duže vreme.

Stoga se nižu kritike na račun igračkog kadra i trenera, a jedan čije ime bi moglo biti vrlo brzo otpisano iz crno-belih knjiga je Filip Kostić.

Kako navode italijanski mediji, Srbin bi mogao biti među odlaznim transferima u Juventusu ove zime.  

- U slučaju da Kostić ode Samjuel Iling ne bi bio dovoljan da pokrije levi stranu - konstatuje "Gazeta delo Sport" i navodi kako je "Stara dama" ponovo bacila oko na svog nekadašnjeg igrača Federika Bernardeskija, bez obzirao što se ovaj bolje snalazi po desnom boku. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

- Momak iz Karare danas se vraća u Toronto, ali to ne mora da znači da će se tamo dugo zadržati. Federiko je već izrazio spremnost da se vrati u Juve, rekako je to upravi kluba i potom javno potvrdio. Bio bi to jeftin posao (zajam od šest meseci), ali siguran- stoji u tekstu "Gazete". 

Pored Kostića, čija statistika za skoro godinu i po dana provedenih u Juventusu zaista ne oduševljava (Na 72 utakmice Srbin je postigao tri i namestio 15 golova), bivši fudbaler Partizana, Dušan Vlahović, takođe nije omiljeno ime u Torinu. Javnost mu zamera što nije uspeo da prenese golgeterski učinak iz Fjorentine, te se šuška stalno i o njegovom odlasku, a u poslednje vreme se ponovo pominje Arsenal kao moguća opcija. 

Videćemo koliko su glasine o srpskoj dekolonizaciji Italije istinite. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading