ŽAŠTO RAFAELE!? Fudbaler koji je PREMINUO na terenu NIJE SMEO da igra fudbal!

Autor:

Sport

13.11.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena pozadina tragedije.

ŽAŠTO RAFAELE!? Fudbaler koji je PREMINUO na terenu NIJE SMEO da igra fudbal!

Foto: Printscreen/Twitter

Rafael Dvamena preminuo je na utakmici 13. kola albanskog prvenstva između Egnatije i Partizanija.

Internacionalac iz Gane srušio se u 24. minutu nakon srčanog udara, lekarska ekipa pokušala je da ga reanimira, ali spasa nije bilo. 

 

 

Bivši reprezentativac Gane imao je srčanih problema tokom čitave karijere zbog čega nije uspeo da napravi veće uspehe. Gotovo svi klubovi su iz tog razloga odlučili da sa njim rasknu saradnju, ali on nije želeo da odustane od fudbala. 

Pre dve godine Dvameni je ugrađen defibrilator(isto kao i Kristijanu Eriksenu), ali agent Filip Degen ističe da ni medicinska naprava nije uspela da mu pomogne. 

Volim Dvamenu kao svog sina... Bio je divna osoba, jako ga volim. Nije želeo da odustane od fudbala, imao je mnogo opcija. Mogao je da postane agent, trener ili ambasador. Svi smo ga molili da prestane, znali smo da mu je srce sve slabije i poput tempirane bombe. Svaka druga osoba bi u takvom stanju bila preplašena, ali je on umesto u nauku verovao u Boga - rekao je Degen.

Užasna tragedija i veliko upozorenje za sve sportiste koji imaju srčanih problema. Ništa nije važnije od zdravlja i života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading