MISTERIOZNA SMRT FUDBALERA: Rus u 30. godini umro pod čudnim okolnostima! Telo pronađeno na plaži!

Autor:

Sport

09.11.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac otkrio detalje istrage.

MISTERIOZNA SMRT FUDBALERA: Rus u 30. godini umro pod čudnim okolnostima! Telo pronađeno na plaži!

Foto: shutterstock

Ruski fudbaler Aleksej Lesin (30) pronađen je mrtav na plaži u Sočiju! Njegova smrt izazvala je brojke reakcije, pošto je njegova smrt i dalje pod velom misterije i usled nerazjašnjenih okolnosti.

Lesin je igrao za klubove Lav i Dalin, a dan ranije je stigao u Soči na fudbalsku utakmicu u sklopu Sveruskog turnira.

- Dragi prijatelji, sa velikom tugom vas obaveštavamo da je preminuo Aleksej Lesin, jedan od najboljih igrača poslednjih nekoliko sezona u našoj ligi - napisala je pres-služba kazanskog mini fudbalskog saveza.

 

 

Za tamošnje medije je govorio njegov otac Sergej i otkrio detalje istrage.

- Pregled je pokazao da je umro od gušenja. Udavio se, jednostavno rečeno. Istraga je otkrila da je do tri sata bio u karaoke baru sa ekipom. Kada se bar zatvorio krenuli su u drugi bar, ali moj sin nije mogao da uđe zbog kodeksa oblačenja jer je bio u šortsu. Saigrači su hteli da pozovu taksi koji bi ga odvezao kući, ali je on odbio i rekao da će ih sačekati. Otišao je u drugi bar, odakle je u pet sati viđen kako izlazi i kreće ka moru. Pronađen je oko osam sati. Postoji čak i snimak kako leži na obali. Kamere su po celoj obali, tamo bi trebalo sve da se vidi. Sa sobom je nosio ranac sa stvarima i dokumenta koji još nisu pronađeni - rekao je otac nesrećnog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading