SRBOMRZAC POPIO I DRUGI ŠAMAR: Opet morao da poliže svoje svoje uvrede

Autor:

Sport

18.10.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac se već izvinjavao Novaku Đokoviću, a sada skinuo kapu i fudbalerima Srbije.

SRBOMRZAC POPIO I DRUGI ŠAMAR: Opet morao da poliže svoje svoje uvrede

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije savladali su Crnu Goru sa 3:1 i jednom nogom zakoračili ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali i zapušili usta svim kritičarima. Međutim, "orlovi" su uspeli da urade još nešto, da nateraju jednog od najvećih srbomrzaca u Crnoj Gori da poliže svoje uvrede, da prizna da je pogrešio i da se zavuče u mišju rupu. U pitanju je jedan od najpoznatijih novinara u Crnoj Gori Nebojša Šofranac, koji je poznat po neprimereno kritičkim stavovima o fudbalerima Srbije, Novaku Đokoviću, odnosno svemu onome najboljem što dolazi iz naše zemlje.

Foto: printscreen/instagram

 

Njega je prvo Nole nedavno naterao da prizna da je pogrešio, pa se čak ulizivao njegovom ocu Srđanu, a sada je podvio rep i zbog izabranika Dragana Stojkovića Piksija. On sada tvrdi da je Srbija moćan tim i da će u narednim godinama pomrsiti konce brojnim najboljim evropskim reprezentacijama.

- Ostavićemo detaljne analize za Podgoricu, ali iz ova dva meča sa Srbijom ostaće ogroman žal jer nam.je bio dovoljan jedan jedini bod da verovatno pođemo na EVRO. Ako se premota koliko smo bili blizu toga odnosno i više od toga u Podgorici, a koliko se toga dugo otvaralo sinoć, onda je prosto neverovatno da makar taj jedan bod ukupno nismo osvojili - zakukao je Šofranac nad sudbinom Crne Gore, pa nastavio pohvalno o Srbiji, mada i dalje žaleći zbog nemoći njegove selekcije:

 

 

- Generalno za fudbal je dobro što Srbija konačno ide na EVRO, jer po meni uz određene taktičke korekcije i uključivanje mladih igraca poput Samardžica i Bajčetića u narednih nekoliko godina mogu da ugroze mnoge velesile, ali sinoć su bili u veoma teškom položaju. Meč je odlično spremio naš stručni štab u sudaru analognih sistema, i ono je aktivna igra koja nam treba kao u prvom delu, dobar posed, puno dobijenih duela, igra bez straha, ubacivanja iz drugog plana, jasne ideje, hrabrost. U nastavku se sve to istopilo (videti samo koliko je Kuč dotakao loptu u prvom, a koliko u drugom), drugi put Piksi pravi izmene iz očaja a ima bezbroj opcija, dok mi gledamo bez reakcije i kasnimo s promenama. To je ogroman žal, jer iako je izgledalo da može i da se održi tih 1:1 opet to nije stav koji je danas u trendu, prestali smo da igramo i ohrabrili uzdrmanog rivala, a pobeda nam je donosila sve, ostvarenje sna, puno puno više od 1:1. Videlo se to i kad je Rai onako dobro zauzeo sredinu i kad smo krenuli sa 4 špica, ali nažalost tek od 85.minuta. Ispalo je da je sve bilo daleko, kad Srbija pokaže sav potencijal (a pokazaće ga) ispašće i da je sve bilo realno i dobro, a zapravo nikad nismo imali veću šansu i povoljniju grupu. Baš je pitanje kad ćemo je opet imati, velika šteta, ali i pouke - napisao je Šofranac na svom Fejsbuk profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading