DIVAN GEST "BRĐANA" :Čukarički donirao pametne table i kompjutersku opremu OŠ Sveti Sava u Vrčinu!

Autor:

Sport

19.09.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donaciju prelepoj školi u okolini Beograda uručili su fudbaleri belo-crnih Viktor Rogan, Filip Samurović i Mihajlo Cvetković

DIVAN GEST "BRĐANA" :Čukarički donirao pametne table i kompjutersku opremu OŠ Sveti Sava u Vrčinu!

Foto: Privatna arhiva

Fudbalski klub Čukarički donirao je dve „pametne“, interaktivne table, dva kompjutera, dva projektora i štampač osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Vrčinu.

Donaciju prelepoj školi u okolini Beograda uručili su fudbaleri belo-crnih Viktor Rogan, Filip Samurović i Mihajlo Cvetković.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

Direktor OŠ „Sveti Sava“  Dobrica Sinđelić, zajedno sa nastavničkim kadrom, u prisustvu dece, upriličio je prijem za delegaciju Čukaričkog, kojoj su devojčice i dečaci iz pomenute škole uzvratili poklonima, prelepim crtežima sa amblemima kluba sa Banovog brda.

- Ovo je mala škola, ali sa divnom decom i nastavnicima. Donacija naših prijatelja iz Čukaričkog nam mnogo znači, omogućiće devojčicama i dečacima iz Vrčina da da još lakše savladaju gradivo u nrednom periodu. Imamo i dosta dece koja se već bave sportom, pa i dečaka koji je upravo u Čukaričkom, fudbalskom klubu kojem smo neizmerno zahvalni na donaciji – kazao je Dobrica Sinđelić, direktor OŠ „Sveti Sava“ u Vrčinu.

Usledilo je zajedničko slikanje i druženje sa decom, koja su poželela uspeh ekipi Čukaričkog u četvrtak u prvom meču Lige konferencije protiv Ferencvaroša u Budimpšeti. Uz obećanje da će prvom prilikom biti gosti na Banovom brdu na jednom od mečeva Mozzart bet Super lige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading