UEFA PRELOMILA! Poznato ko sudi srpskim klubovima na evropskoj sceni!

Autor:

Sport

19.09.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TSC i Čukarički startuju u Ligi Evrope i Ligi konferencija, mečevima koji su na programu u četvrtak.

UEFA PRELOMILA! Poznato ko sudi srpskim klubovima na evropskoj sceni!

Foto: Starsport

Sandej Adetunđi protiv Crvene zvezde

Fudbaleri TSC-a u prvom kolu Lige Evrope, u grupi A, gostuju Vest Hemu, a Slovak Filip Glova biće glavni sudija meča u Londonu, odredila je UEFA.

U saopštenju se navodi da će Glovi pomagati sunarodnici Danijel Polaček i Peter Bednar, dok je za četvrtog sudiju određen takođe Slovak Mihal Ocenaš. U VAR sobi biće Španac Alehandro Ernandez i Holanđanin Denis Higler.

Utakmica između Vest Hema i TSC-a biće odigrana u četvrtak od 21 sat, a u ovoj grupi nalaze se još Olimpijakos i Frajburg koji igraju u istom terminu.

Foto: Starsport

 

Španac Giljermo Kadra biće glavni sudija meča prvog kola grupe F Lige konferencija između Ferencvaroša i Čukaričkog, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

UEFA je za pomoćne sudije odredila Špance Gvadalupea Porasa Ajuza i Alehandra Esteveza Iglesijasa, dok će četvrti sudija biti Miguel Anhel Ortiz Arijas. U VAR sobi biće Španci Rikardo de Burgos i Huan Luis Pulido Santana.

Utakmica između Ferencvaroša i Čukaričkog biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova u Budimpešti, u istom terminu igraće i Genk-Fiorentina.

Valja podsetiti da od nedavno na klupi mađarskog velikana sedi bivši trener Crvene zvezde Dejan Stanković, koji je na debiju u nacionalnom kupu slavio s ubedljivih 8:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading