DEKIJEV DEBI IZ SNOVA: Fradi BROJAO DO OSAM, strelac i Aleksandar Pešić!

Autor:

Sport

16.09.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ferencvaroš ubedljiv u Kupu.

DEKIJEV DEBI IZ SNOVA: Fradi BROJAO DO OSAM, strelac i Aleksandar Pešić!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Srpski fudbalski trener Dejan Stanković nije mogao da zamisli bolji debi na klupi mađarskog velikana Ferencvaroša, pošto je u trećem kolu tamošnjeg Kupa sa više nego ubedljivih 8:0 savladan niželigaš Nađeseda. 

Dekijeva ekipa bila je itekako raspucana na gostovanju, a strelac za popularni Fradi između ostalih bio je srpski napadač Aleksandar Pešić. Dojučerašnji fudbaler Crvene zvezde u strelce se upisao u 12. minutu, nakon što je bio siguran izvođač najstrože kazne. Do poluvremena je bilo 3:0, a oba pogotka delo su Kristijana Listeša. U nastavku je Ferencvaroš domaćinu dao još pet golova.

Podsetimo, legenda Zvezde i srpskog fudbala Dejan Stanković nedavno je potpisao ugovor sa Ferenvarošem koji će biti na snazi do juna 2027. godine. Prethodno je u prvom trenerskom angažmanu predvodio matični klub Zvezdu skoro tri godine, a osvojio je tri titule šampiona i dva Kupa Srbije. Nakon toga oprobao se u Italiji gde se nije proslavio na klupi Sampdorije budući da je doživeo eliminaciju iz Serije A. 

Usledio je poziv mađarskog šampiona koji je u kvalifikacijama za Ligu šampiona ispao od ne baš reprezentativnog Ki Klasvika, što je prouzrokovalo rastanak sa ruskim trenerom Čerčesovim. Stanković će priliku da debituje pred domaćim navijačima u Budimpešti imati u četvrtak uveče, kada će Fradi u prvom kolu Lige konferencija dočekati beogradski Čukarički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading