KOLAPS NA PUTU KA OSTROGU! Direktan sudar automobila i teretnog vozila, kilometarske kolone, policija nema rešenje!

Autor:

Svet

16.09.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Nikšić - Podgorica, zbog čega su vozila preusmerena na drugi, stari put, gde je došlo do potpunog zastoja.

KOLAPS NA PUTU KA OSTROGU! Direktan sudar automobila i teretnog vozila, kilometarske kolone, policija nema rešenje!

Foto: Rina

Danas, tokom popodnevnih časova, došlo je do teške saobraćajne nezgode na magistralnom putu Nikšić - Podgorica, kada su se sudarili putničko i teretno vozilo, u Tunelu Budoš. Ovom prilikom je povređena jedna osoba, dok je saobraćaj u prekidu, tokom vršenja uviđaja, a vozila se preusmeravaju na stari put za Nikšić, preko manastira Ostrog.

Republika

Foto: Rina

Zastoj u saobraćaju, Crna Gora

Kako je taj put u lošem stanju i dva putnička vozila jedva da mogu da se mimoiđu, došlo je do kolapsa u saobraćaju.

- Ogromna kolona vozila na malom uskom putu, a ispod nas je provalija. Ne može se napred, sva vozila su načičkana. Ženu i decu je uhvatila panika. Bolje da smo čekali na magistrali na ravnom da se završi uviđaj - rekao je za RINU Stevan Anđelić koji se sa porodicom vraća iz Crne Gore. 

Republika

Foto: Rina

Zastoj u saobraćaju, put preko Ostroga

Na starom putu za Nikšić, zbog zastoja u saobraćaju koji je nastao, došli su i policijski službenici, koji su i sami morali da prepešače veliku razdaljinu jer nisu mogli kolima da prođu.

- Oni su nam rekli da možemo samo nazad. Da se polako okrećemo jedan po jedan, jer drugog rešenja nema. Policajcima koji su ovde došli stvarno svaka čast, učinili su sve da nam pomognu da izađemo iz ove bezizlazne situacije - dodao je Stevan za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading