HOROR! Devojčica (6) pala sa 13. sprata zgrade! Vrata terase ostala otvorena!

Autor:

Svet

04.05.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji su došli do ulaza zgrade kako bi uzeli bicikle koje su ostavili ispred zgrade

HOROR! Devojčica (6) pala sa 13. sprata zgrade! Vrata terase ostala otvorena!

Foto: shutterstock

U ruskom gradu Omsku, šestogodišnja devojčica je pala sa terase 13. sprata zgrade i trenutno se nalazi u teškom stanju.

Prema saopštenju regionalne policije, roditelji su došli do ulaza zgrade kako bi uzeli bicikle koje su ostavili ispred kuće, ostavivši svoju ćerku da spava unutra.

Nakon što su se vratili, shvatili su da njihovo dete nije kod kuće. Prema rečima pres-službe, vrata terase su ostala otvorena zbog toplote koja je nastala tokom pečenja kolača, što je dovelo do ovog nesrećnog slučaja.

Nakon što je dete palo sa balkona stana na 13. spratu zgrade na Bulevaru Arhitekata, lekari su odmah intervenisali i prevezli devojčicu u bolnicu sa teškim povredama.

Informacija o ovom tragičnom događaju stigla je u policiju iz bolnice, gde se dete trenutno nalazi pod medicinskim nadzorom, preneo je Tanjug.

Ovaj slučaj baca svetlo na važnost pažljivog nadzora nad decom, posebno u okruženjima sa potencijalno opasnim situacijama poput otvorenih terasa na visokim spratovima zgrada.

Podsetimo, nedavno je u Velikoj Britaniji petogodišnji dečak pretrpeo teške povrede nakon što je pao sa trećeg sprata zgrade u Galatu, dok je bio u kuhinji sa svojom majkom u trenutku nesreće.

Iskoristivši nepažnju njegove majke, dečak je otvorio prozor i pao sa značajne visine.

Majka je odmah reagovala, hitro sišla dole i pozvala Hitnu pomoć. Lekari su stigli u rekordnom vremenu, pružili prvu pomoć dečaku i prevezli ga u najbližu bolnicu.

Dečak je zadobio teške povrede. Policija je odmah pokrenula istragu kako bi utvrdila okolnosti ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading