UŽASNE VESTI ZA PIKSIJA I SRBIJU! Crna Gora SLAVILA u nadoknadi golom bivšeg kapitena Partizana!

Autor:

Sport

10.09.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobedila je Bugarsku 2:1 (1:0) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024 i prestigla Srbiju na tabeli G grupe.

UŽASNE VESTI ZA PIKSIJA I SRBIJU! Crna Gora SLAVILA u nadoknadi golom bivšeg kapitena Partizana!

Foto: Tanjug/AP

Golom bivšeg fudbalera Partizana Stevana Jovetića u 7. minutu sudijske nadoknade vremena, "sokolovi" su bacili "orlove" na treće mesto, uoči meča protiv Litvanije.

Najbolji igrač crnogorske selekcije je udarcem sa ivice kaznenog prostora o stativu, izazvao oduševljenje na tribinama, donevši pobedu svom timu.

Crna Gora je sada prestigla Piksijeve izabranike i trenutno imaju bod više uz odigranu utakmicu više. 

Što se tiče meča, još jedan nekadašnji prvotimac Partizana, kapiten "sokolova" Stefan Savić doneo je vođstvo domaćinu u 45+1. minutu, da bi Bugari izjednačili golom Borukova u 79. minutu.

Foto: Tanjug/AP

 

Prethodno je Kiril Despodov u 61. minutu promašio penal za goste, zbog čega ih je stigla kazna u poslednjim sekundama utakmice.

Sada Srbija ima motiv do neba uoči meča protiv Litvanije u Kaunasu (20.45) i apsolutni imperativ pobede, inače više neće kontrolisati ni borbu za drugo mesto, koje takođe vodi na Evropsko prvenstvo.

Inače, naša selekcija i Crna Gora igraće u oktobru u Beogradu, dok će "orlovi" istog meseca gostovati Mađarima.

U novembru, u poslednjem kolu, naša reprezentacija dočekaće Bugarsku u Leskovcu i iako se činilo da će to biti "overavanje" plasmana na Evropsko prvenstvo posle čak 24 godine, situacija se drastično komplikuje posle remija našeg tima sa Bugarskom u gostima (1:1) u junu i posle poraza od Mađarske minulog četvrtka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading