SKANDAL NA OSTRVU! Navijač Arsenala NAPAO legendu Junajteda! Policija preduzela SLEDEĆE korake! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.09.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se desio posle

SKANDAL NA OSTRVU! Navijač Arsenala NAPAO legendu Junajteda! Policija preduzela SLEDEĆE korake! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Sky Sports Football

Policijske službe potvrdile su da je pokrenuta istaga oko napada na analitičara Skaj Sportsa i bivšeg fudbalera Roja Kina na stadionu "Emirejts" u nedelju.

Snimci na društvenim mrežama pokazuju posledice incidenta u kome su učestvovali Kin i njegov kolega Mika Ričards na utakmici Arsenala protiv Mančester junajteda.

I Kin i Ričards su dali izjave policiji, koja je objavila sledeće saopštenje u kom stoji da "nije bilo hapšenja, te da je istraga je u toku".

Legenda Mančester junajteda je napadnuta od strane jednog navijača Arsenala, koji je pre meča na njega nasrnuo glavom. Mika Ričards je reagovao odmah i razdvojio ih je. 

Antagonizam navijača Arsenala i Kina traje od nejgovih igračkih dana.

Roj Kin je u karijeri promenio samo četiri kluba. Počeo je u Kob Ramblersu, odakle je otišao u Notingem Forest.

Za "šumare" je za tri godine odigrao 114 mečeva i dao 22 gola, odakle se otisnuo na "Old Traford" i partijama postao živa legenda "crvenih đavola".

Upisao je 326 utakmice za Mančester junajted i 33 puta bio strelac, od 1993. do 2005. godine, da bi jednu sezonu (2005/2006) u smiraj karijere obukao dres škotskog Seltika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading