SELEKTOR PIKSI ZAGRMEO: Nisam hteo IZA LEĐA! NE MOGU da IZDAM Srbiju!

Autor:

Sport

04.09.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni milioni nisu bili dovoljni.

SELEKTOR PIKSI ZAGRMEO: Nisam hteo IZA LEĐA! NE MOGU da IZDAM Srbiju!

Foto: FSS

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković u ponedeljak je održao konferenciju za medije povodom predstojećeg duela sa Mađarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Pored tema oko utakmica, pričao je Dragan Stojković i o interesovanju za njegove usluge sa Bliskog istoka.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Dragan Stojković Piksi

 

-  Pored nekih ponuda koje sam imao, u startu sam rekao da ne želim niti da pregovaram, niti da razgovaram, jer sam pod ugovorom sa Savezom, jer ne dolazi u obzir da pregovaram iza leđa oko nečega što će verovatno doći. Gledao sam Itihad protiv Al Hilala, Mitrović koji je dao tri gola, a onaj prvi je fudbalsko umeće, sama atmosfera i teren, kvalitet trave, publika, stadion... Moramo to malo više sa poštovanjem da gledamo. Iako nije liga na nivou liga "petica", ali su na dobrom putu da napreduju. Još su na početku, ali interesantno tržište, ako vidite imena koja su otišla, pored finansijskog aspekta, vidim da se igrači bore, daju maksimum. Drago mi je da u takvom šampionatu imamo igrače koji će predstavljati Srbiju. Negde sam čitao koliko je dobro što su oni tamo- rekao je Piksi, a imao je i još jednu poruku.

- Ali jedna stvar mora da bude jasna, kada izađete na teren, morate da trčite i da se borite, a pošto se radi o ozbiljnim momcima, ne verujem da će propustiti tu šansu, već da će se još više boriti. I te kako im je stalo do uspeha i da pokažu zašto su tamo. To su lični izbori u koje ne treba da se mešamo i ja im čestitam što su otišli. Da sam igrač, i ja bih otišao, da budem iskren - završio je Dragan Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading