10 GODINA NISAM VODIO LJUBAV SA SUPRUGOM: Kada je otišla na operaciju, ova TRI slova iz otpusne liste su mi uništila život!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

13.05.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 23 godine braka jedan Britanac je na najgori način saznao da ga je supruga prevarila.

10 GODINA NISAM VODIO LJUBAV SA SUPRUGOM: Kada je otišla na operaciju, ova TRI slova iz otpusne liste su mi uništila život!

Foto: Shutterstock

- Ja imam 49, a moja supruga 48 godina, i imamo dvoje odrasle dece. Na početku, naša veza je bila fantastična, ali posle rođenja dece, sve se promenilo. Udaljili smo se jedno od drugog, međutim, to mi tada nije delovalo čudno - priča on i nastavlja:

- Ali, pre 10 godina kada je sa prijateljicama bila na zabavi u Pragu, sve je otišlo u neželjenom pravcu. Ona je prestala da obraća pažnju na mene, i naši uglavnom regularni intimni odnosi su u potpunosti prestali.

- Bez prestanka je ređala razne izgovore, i stalno se izvlačila na "ženske probleme". Na kraju sam odustao i prešao u odvojenu sobu. Od tada živimo kao brat i sestra, a ne kao muž i žena. Prošle nedelje se moj svet srušio. Ona je otišla u bolnicu zbog manje intervencije, i kada sam pogledao njenu otpusnu čistu srce mi se sledilo kada sam video da je doktor upisao da moja supruga ima STI (seksualno prenosivu bolest), odnosno herpes simpleks. Tada sam shvatio da me je prevarila - očajan je Britanac.

Foto: Shutterstock

Njegov život se pretvorio u pakao

 

- Znam da mi neće reći istinu ako je budem nešto pitao. Nemam s kim da pričam i ne znam šta da radim. Zbog svega ovoga sam stalno nervozan i imam napade anksioznosti - zaključio je muškarac.

Odgovor psihologa:

Imajte u vidu da herpes simpleks može da dugo živi u organizmu, a da se ne ispolji, moguće je čak i da ga je vaša supruga imala i pre nego što ste se upoznali.

Ono što je sigurno je da morate otvoreno da razgovarate sa njom i objasnite joj koliko ste nezadovoljni vašim bračnim životom.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading