SUMNJAO SAM DA ME ŽENA VARA: A istina je bila duplo GORA, ono što sam video u spavaćoj sobi me je uništilo!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

22.04.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Britanac je prošao kroz pravu agoniju kada je na najgori mogući način otkrio da ga žena vara.

SUMNJAO SAM DA ME ŽENA VARA: A istina je bila duplo GORA, ono što sam video u spavaćoj sobi me je uništilo!

Foto: Shutterstock

- Ja imam 42, a moja supruga 39, u braku smo 10 godina. Kada mi je prijatelj rekao da me žena vara, odlučio sam da joj postavim zamku - počinje on svoju priču i nastavlja:

- Vratio sam se kući ranije sa posla i zatekao sam suprugu u krevetu sa dvojicom muškaraca! Toliko sam šokiran i besan da sa njom nisam progovorio ni reč nedelju dana.

- Iskreno, svi znaci su bili tu, odjednom je počela da krije stvari od mene, slabo smo komunicirali, ali ja nisam hteo to sebi da priznam. A onda me je jednog dana nazvao prijatelj i rekao mi je da je slučajno naleteo na nalog moje supruge na aplikaciji za upoznavanje. Naljutio sam se na njega... Ja radim kao kamiondžija i zbog posla sam često odsutan. Trebalo je ranije da se suočim sa njom ali nisam imao hrabrosti - objašnjava muškarac.

Foto: shutterstock

Nije mogao da veruje šta je video u spavaćoj sobi

- Tog kobnog dana sam ranije došao s puta, i kada sam video ženu golu s dvojicom muškaraca, pao mi je mrak na oči i izleteo sam napolje da ne bih nekog nokautirao. Od tada surugu ne mogu ni da pogledam. Ina mi se stalno izvinjava, ali ja sam pun besa i previše sam povređen. Ne znam šta da radim - zaključio je prevareni Britanac svoju priču.

Odgovor psihologa:

To što izbegavate suprugu će samo produžiti vašu bol i mizeriju. Bez obzira da li ste spremni da joj oprostite ili ne, morate da razgovarate sa njom. Iskreno joj recite šta osećate i otvoreno je pitajte zašto se odlučila da vas prevari.

Biće skoro nemoguće da zaboravite slike koje ste videli, ali ako odlučite da svom braku date drugu šansu, uz vreme i dobru komunikaciju, to bi možda moglo da uspe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading