12 NEDELJA NIJE JELA ŠEĆER, PA JE ZA VIKEND PREKRŠILA DIJETU: Zbog onog što joj se desilo sa STOMAKOM je u šoku, ogromna transformacija! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jednoj fotografiji pokazano je kako izgleda stomak kada se ne unosi šećer.

12 NEDELJA NIJE JELA ŠEĆER, PA JE ZA VIKEND PREKRŠILA DIJETU: Zbog onog što joj se desilo sa STOMAKOM je u šoku, ogromna transformacija! (FOTO)

Foto: Instagram/ karinairby

Model i dizajnerka Karina Irbi na Instagramu je podelila dva uporedna snimka svog stomaka, dok je pokazivala fanovima koliko se sve menja kada ne jedu šećer. Promena se desila onda kada je izbacila šećer iz ishrane. 

Ona je na Instagramu podelila svoju transformaciju. Više od milion ljudi ostalo je u šoku.

Leva fotografija plavuše bila je u 19 časova, na kojoj se vidi da je otekla nakon što je pojela šećer. Međutim, u 7 ujutru se vratilo na ravan stomak nakon što je uticaj slatkiša nestao. 

- Znam da izgleda kao da sam ga uvukla, ali verujte mi. Ovo je koliko moj stomak varira od pre podne do popodne kada jedem šećer. Zato se svake godine izazivam na 12 nedelja bez šećera. Ovog vikenda veoma sam uživala u tome što sam se zasladila, što je rezultiralo tim privremenim otokom i nelagodnošću. Ali ne žalim, jer verujem u ravnotežu i uživam u životnim pritiscima! Samo blagi podsetnik da se opustite, zabavite i prihvatite sve što život nudi. Ne pridajte previše važnosti svom spoljašnjem izgledu. Zapamtite, život je zamišljen da se uživa u potpunosti - poručila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby)

Obožavaocima se dopalo ovo, jer su mnogi rekli da imaju isti efekat zbog šećera, piše "Dejli star".

- Isti sam, stvarno se nadimam, posebno jedem mnogo slatke hrane, tako da sam potpuno izbacio slatkiše. Samo povremeno se počastim, ali moja creva se generalno osećaju bolje ako jedem manje slatke hrane.

- Ovo je sjajna poruka jer nadutost posle podne nije normalna! Vaše telo vam govori da nešto što jedete ometa creva, što rafinisani šećer definitivno može učiniti mnogim ljudima.

- Molim te, reci mi kako si to uradila, volela bih da prestanem sa šećerom. Moja nadutost je tako loša - pisali su joj u komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading