TAROT HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Evo šta možete da očekujete u drugoj polovini MAJA, karte su i više nego jasne!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lenormand karte otkrivaju sudbinu svakog horoskopskog znaka.

TAROT HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Evo šta možete da očekujete u drugoj polovini MAJA, karte su i više nego jasne!

Foto: shutterstock

Lenormand karte su poznate kao popularne karte za proricanje sudbine, nazvane prema francuskoj proročici Marie Anne Lenormand, koja je živela krajem 18. i početkom 19. veka. Ove karte su postale izuzetno popularne, posebno manji špil od 36 karata koji se gotovo bez izuzetka koristi danas. Interesantno je da je Lenormand koristila i veliki špil od 54 karata, stvoren prema uzoru na tarot karte francuskog okultiste Etteillea. Prve karte nazvane po njoj počele su se proizvoditi ubrzo nakon njene smrti, zajedno sa pet knjiga koje su se bavile temama astrologije i hiromantije.

Horoskopski znakovi prema Lenormand kartama

OVAN

Ovnovi će morati da obrate pažnju na zdravlje, ali i da balansiraju poslovne obaveze i emotivni život. Kraj meseca može doneti stres, ali i romantične trenutke.


BIK

Bikovi će biti na vrhuncu svojih poslovnih mogućnosti, čak i sa mogućnošću napretka. Važno je da ne zapostave emotivnog partnera usled obaveza.


BLIZANCI

Blizanci bi trebalo da obrate pažnju na ishranu, dok će finansijski i poslovni aspekti biti u fokusu. Za slobodne, postoji mogućnost novog poznanstva.

Foto: shutterstock

Tarot horoskop za Blizance


RAK

Rakovima će obaveze prema porodici biti prioritet, ali će se osećati opušteno i privlačiti pozitivnu energiju. Takođe, period je povoljan za nove ljubavne početke.

LAV

Lavovi će imati faze kada će se osećati kao da stagniraju, ali će imati priliku da iskoriste svoj šarm za poboljšanje finansija. Ovaj mesec takođe zahteva balansiranje posla i ljubavi.

DEVICA

Device će imati period opuštanja, a finansijski trud će se isplatiti u narednim mesecima. Važno je pronaći balans između posla i emotivnog života, piše "Atma".

VAGA

Vage će imati visoku energiju i entuzijazam, sa mogućnošću novih poslovnih prilika. Trebaće im povremeno vreme za sebe, dok će kraj meseca biti posvećen ljubavi.

ŠKORPION

Škorpije će doživeti promene i naplatiti trud uložen u posao proteklih meseci. Takođe, važno je obratiti pažnju na ishranu i izbegavati stres.

Foto: Shutterstock

Tarot horoskop za Škorpije


STRELAC

Njima će se pružiti prilika da sebe nagrade, dok će ljubavni odnosi zahtevati razgovor radi prevazilaženja problema. Treba da paže da ne troše novac nepotrebno.

JARAC

Jarčevi će se dobro osećati, ali moraće da odaberu pažljivo sa kim dele energiju. Ovaj mesec može doneti nova poznanstva, kao i izazove na poslu.

VODOLIJA

Oni će morati da vode računa o zdravlju i da budu oprezni sa novcem, ali će im istinski prijatelji pružiti podršku u teškim vremenima.

RIBE

Ribe će se boriti sa emotivnim izazovima iz prošlosti, ali će imati priliku da se pokrenu i osećaju bolje. Takođe, mogu očekivati podršku istinskih prijatelja u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading