URADILA JE 19 PLASTIČNIH OPERACIJA, NIJE MOGLA DA PROĐE KONTROLU NA CARINI: Ni skener je nije prepoznao, pogledajte ovu ŠOK promenu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obožava estetske operacije i do sada je potrošila više od 250.000 dolara na njih.

URADILA JE 19 PLASTIČNIH OPERACIJA, NIJE MOGLA DA PROĐE KONTROLU NA CARINI: Ni skener je nije prepoznao, pogledajte ovu ŠOK promenu (FOTO)

Foto: Instagram/sprite0719ss

Manekenka Feng Kiuan (36) sa Tajvana ističe da je "fanatik plastične hirurgije" i nedavno je odlučila da svojim pratiocima na Instagramu otkrije sve detalje o svojim iskustvima. Njena objava o 19 urađenih operacija privukla je pažnju sa 1,3 miliona pregleda. Feng je, između ostalog, uradila dve operacije čela, pet operacija na kapcima, isto toliko na nosu, kao i dve na bradi.

Skener je zapištao: Neobično otkriće na aerodromu

Tokom nedavnog putovanja, Feng je doživela šok kada je skener na aerodromu počeo da pišti prilikom prolaska kroz njega. Nakon detaljne provere utvrđeno je da u njenoj glavi postoje "strani predmeti", među kojima se izdvojio hirurški šraf koji je ostavljen u bradi nakon operacije pre osam godina.

Foto: Instagram/sprite0719ss

Manekenka Feng Kiuan (36) sa Tajvana ističe da je "fanatik plastične hirurgije"


Feng je otvoreno pričala o svojim iskustvima sa estetskim operacijama, ističući svoju zaluđenost estetskim korekcijama. Do sada je potrošila više od 250.000 dolara na različite operacije i zahvate, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Njena iskrenost i hrabrost da podeli svoje doživljaje sa pratiocima na društvenim mrežama privukla je veliku pažnju i izazvala brojne reakcije. Feng je postala inspiracija mnogima da otvoreno govore o svojim iskustvima i da prihvate svoje odluke bez predrasuda, piše "Najzena".

- Snimak prikazuje i šrafove u nosu - rekla je Feng u videu, dodajući da se "oseća kao vudu-lutka". Njeni fanovi bili su šokirani fotografijama koje je objavila na Instagramu.

- Ovo je teško gledati.

- Evo šta sve ljudi rade za lepotu - komentarisali su ljudi.

Feng je sada zakazala novu proceduru kako bi uklonila metalne predmete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading