KIM SVAKE GODINE BIRA 25 NEVINIH DEVOJAKA ZA INTIMNE ODNOSE: Odredi za zadovoljstvo imaju TRI FUNKCIJE - SKANDAL!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeći korak je lekarski pregled da se uveri da su nevine, optužila je devojka Leomi Park Kim Džonga Una.

KIM SVAKE GODINE BIRA 25 NEVINIH DEVOJAKA ZA INTIMNE ODNOSE: Odredi za zadovoljstvo imaju TRI FUNKCIJE - SKANDAL!

Foto: Derek Storm / Everett / Profimedia, Ed Jones / AFP / Profimedia

Žena koja je pobegla iz Severne Koreje u Kinu 2007. godine sa 13 godina kaže da su je regrutovali za "odred zadovoljstva" devojaka koje bi Kim Džong Un koristio za se*s. 

Mlade žene su izabrane zbog svoje atraktivnosti, tvrdi 30-godišnja jutjuberka Leomi Park, kao i zbog političke lojalnosti.

Park tvrdi da su je dva puta "skenirali" da služi diktatoru i njegovim partijskim prijateljima, ali nije izabrana zbog svog "porodičnog statusa".

- Oni posećuju svaku učionicu i čak idu u školska dvorišta u slučaju da im nedostaje neka lepa žena. Kada pronađu neke lepe devojke, prvo što urade je da proveravaju porodični status – politički status. Oni eliminišu sve devojke sa članovima porodice koje su pobegle iz Severne Koreje, ili imaju rođake u Južnoj Koreji ili drugim zemljama. Sledeći korak je lekarski pregled da se uveri da su nevine. Kandidatkinje koji polože taj test podvrgavaju se detaljnijem lekarskom pregledu, pri čemu je i najmanji nedostatak – kao što je sićušni ožiljak bilo gde na telu – osnov za diskvalifikaciju  - tvrdi jutjuberka, piše "Dejli star".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yeonmi Park (@yeonmi_park)

 

Rigorozno testiranje ostavlja "samo šačicu devojaka iz cele Severne Koreje", koje se potom šalju u Pjongjang. Jednom kada budu izabrane, rekla je Park, "jedini razlog postojanja devojaka je da udovolje diktatoru".

Prethodni lider Kim Džong Il verovao je da bi mu "se*sualna intimnost sa mladim tinejdžerkama dala besmrtnost“. Umro je od teškog srčanog udara 2011. u 70. godini. Kim Džong-Il je osmislio ideju o ovoj "ekipi za zadovoljstvo" 1970-ih, objasnila je Park.

- Pomislio je "Ako odaberem neke lepe devojke i postavim ih tamo gde moj otac Kim Il Sung odseda, to bi mu moglo biti veoma prijatno." Zato je odabrao prelepe žene i potom smestio u odmarališta koja je posetio Kim Il Sung. Kim Il-Sung je bio toliko dirnut da je njegov sin pomislio na njegovo zadovoljstvo i zato je nominovao Kim Džong-Ila za svog naslednika - tvrdi ona.

Jutjuberka je rekla da se sastav ekipe za zadovoljstvo menjao tokom godina jer su sva trojica muškaraca imala drugačiji ukus za žene.

- Kim Il-Sung je imao tradicionalniji ukus za žene, jer je bio stariji, pa je imao svoju grupu pod nazivom Pochonbo Electronic Ensemble. Kim Džong Il je imao svoj tim za uživanje pod nazivom Vangjaesan Light Music Band. Njihovi tipovi tela su bili malo drugačiji. Kim Džong-Il je voleo žene više od 160 cm – ne toliko visoke jer je Kim Džong-Il bio veoma nizak.

U okviru odreda za zadovoljstvo, postoje tri različite divizije. Jedan je obučen za masažu, a drugi je specijalizovan za pevanje i ples za zabavu vođe i njegovog užeg kruga. Ova grupa ponekad javno nastupa kao Moranbong bend.

Treća grupa je "odeljenje se*sualnih aktivnosti", kaže ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading