ŠOK NA MARAKANI! Zvezda OSTALA bez milion evra! Crveno-beli dobili VAŽNE informacije!

Autor:

Sport

30.08.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli željno čekaju žreb koji će se održati 31. avgusta u Nionu.

ŠOK NA MARAKANI! Zvezda OSTALA bez milion evra! Crveno-beli dobili VAŽNE informacije!

Foto: Starsport

Odigrana su prva tri revanš meča plej-ofa za Ligu šampiona, posle kojih su neke stvari poznate.

Naime, Jang Bojs, Braga i Galatasaraj izborili su učešće u najelitnijem klupskom takmičenju, što svakako zanima i Crvenu zvezdu, koja će igrati prvi put u grupnoj fazi bez dodatnih kvalifikacija.

Švajcarci su posle remija protiv izraelskog Makabija bez golova, slavili u Bernu s ubedljivih 3:0 i prošli dalje golovima Filipa Ugrinića i Sedrika Itena, dok je treći bio autogol.

Za Zvezdu je mnogo zanimljiviji bio duel Panatinaikosa i Brage, koji je završen pobedom Portugalaca 1:0. Grci su morali da postignu najmanje dva gola (prva utakmica 2:1 za Bragu), a da pritom ne prime nijedan, međutim, nekadašnji rival srpskog prvaka je prošao dalje i nalaziće se u istom šeširu kao izabranici Baraka Bahara, trećem.

Na taj način Crvena zvezda je izbegla jakog protivnika. Što se tiče meča u Atini, jedini gol postigao je Bruma u 83. minutu i stavio tačku na sve šanse grčkog velikana.

Foto: Starsport

fudbaleri Brage

Važna vest za Zvezdu, što se tiče ovog duela bio je potencijalni poraz portugalskog tima, jer bi u tom slučaju crveno-beli mogli da zarade milion evra više. Prolaskom Brage ostali su uskraćeni za pomenuti iznos.

Poslednji su završili predstavnici Galatasaraja i Moldea rezultatom 2:1 posle nadoknade vremena. Prvi meč je bio završen takođe pobedom Turaka, ali rezultatom 2:3, pa ih ovaj omer snaga u dvomeču vodi u Ligu šampiona. Za Galatu su se upisali Ikardi i Angelinjo, dok je jedini strelac za Molde bio Heštad.

Nakon ovih mečeva jasno je da u treći šešir ide Braga, dok će četvrti šešir popuniti Galatasaraj, a Jang Bojsi čekaju ishod meča koji igraju Kopenhagen i Rakov. U slučaju da Kopenhagen ispadne, Jang Bojsi ulaze u treći šešir sa Crvenom zvezdom.

U večerašnjim utakmicama sataju se: AEK (Atina) - Antverpen (prvi meč 0:1), Kopenhagen - Rakov (1:0) i PSV Ajndhoven - Glazgov Rendžers (2:2). Posle tih mečeva biće kompletiran spisak učesnika grupne faze Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading