NOVA "BOMBA" NA MARAKANI: Zvezda u pregovorima sa napadačem iz Premijer lige!

Autor:

Sport

29.08.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao bi ovog leta da obuče crveno-beli dres.

NOVA "BOMBA" NA MARAKANI: Zvezda u pregovorima sa napadačem iz Premijer lige!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Monako

Fudbalski klub Crvena zvezda trenutno se nalazi u aktivnim pregovorima sa talentovanim napadačem Lokomotive iz Moskve, mladim Francuzom Isidorom Vilsonom, prenosi Mozzart Sport.

Jasno je da je crveno-belima preko potreban napadač, nakon što su ostali bez Emanuela Latea Lata, koji se odlučio za odlazak u Midlzboro, a nema sumnje da ćemo do kraja prelaznog roka videti neko novo lice na Marakani.

Iako postoji obostrana želja za realizacijom ovog transfera, visina obeštećenja koje je Lokomotiva postavila kao uslov predstavlja glavnu prepreku. Naime, ruski klub insistira na iznosu od 5,5 miliona evra za prelazak Isidora, što predstavlja značajan izazov za Crvenu zvezdu.

Šampion Srbije trenutno nema te finansijske mogućnosti, međutim, nije sve gotovo. Trenutno se razmatra opcija pozajmice, ali je pitanje koliko je klub iz Moskve raspoložen za to.

Vilson Isidor je mladi napadač rođen 2000. godine, a pridružio se Lokomotivi 2021. godine nakon dolaska iz Monaka. Postigao je 16 golova na 35 mečeva u ruskoj Premijer ligi, pa nema sumnje zašto je privukao pažnju kluba sa Marakane.

Videćemo u narednom periodu da li će do ovog transfera doći, ali nema dileme da Crvena zvezda mora brzo da deluje, kako bi se tim što bolje spremio za izazove u Ligi šampiona, koja počinje za oko mesec dana.

Podsetimo, žreb za elitno takmičenje je na programu u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Delija

30.08.2023 09:23

Ja mislim da je Badija iz Serveta bolji igrac