ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Trener Voždovca SRUŠIO Zvezdu, pa citirao Duška Vujoševića!

Autor:

Sport

27.08.2023

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda karijere za mladog stručnjaka.

ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Trener Voždovca SRUŠIO Zvezdu, pa citirao Duška Vujoševića!

Foto: Starsport

Marko Savić

Trener fudbalera Voždovca Marko Savić izjavio je nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, da ovakve pobede njegove ekipe mogu da budu opasne.

Fudbaleri Voždovca pobedili su danas na svom terenu ekipu Crvene zvezde rezultatom 3:2 (2:0) u utakmici petog kola Superlige Srbije.

- Zvezda je bila bolja večeras. Imali su mnogo više šansi. Mi smo bili u nekim zonama gde nismo želeli da budemo. Ali ovo je za nas prošlost. Rekao sam igračima da je ovo za nas prošlost i da ću ih ceniti po onome što pokažu u ponedeljak - istakao je Savić za TV Arena sport.

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Voždovca

Dodaje da ovakve pobede mogu da budu opasne.

- Kao što bi rekao Duško Vujošević: svaka pobeda je mnogo opasna. Sada će okruženje igračima da priča kako vrede 100 miliona evra. A oni imaju isti kvalitet i vrednost kao pred ovaj meč. Ovakve pobede mogu da vam odmognu, mnogo su opasne. Videćemo kakvi su igrači i ljudi od ponedeljka. Ako ćemo iskreno, nije bio plan da igramo ovako nisko. Ali ima situacija kada vas rival melje kao večeras. Malo je i do psihologije, povukli smo se previše - zaključio je Savić.

Inače, porazom je Zvezda izgubila prvo mesto na tabeli, koje sada pripada ekipi TSC-a, koja je sakupila 13 bodova, dok su crveno-beli na 12. Sa druge strane, Voždovac je na devet.

U narednom kolu će aktuelni šampion na svom stadionu ugostiti Novi Pazar, dok će Voždovac gostovati ekipi Napretka.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Čole

27.08.2023 13:33

Kako vreme prolazi Zvezda je sve lošija. Ako ovako nastave u ligi šampiona primaće po 5-6 komada.