DELIJE U TRANSU: Crvena zvezda dobija OGROMAN novac?

Autor:

Sport

23.08.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za sve navijače velikana iz Beograda.

DELIJE U TRANSU: Crvena zvezda dobija OGROMAN novac?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su prošle sezone bili šampioni Superlige Srbije, čime su sebi izborili direktno mesto u grupnoj fazi Lige šampiona.

Zahvaljujući nacionalnom koeficijentu, za koji su, uglavnom, upravo oni i zaslužni, crveno-beli su titulom sebi osigurali minimum šest duela protiv najjačih timova Starog kontineta.

I ne samo to, zahvaljujući klupskom koeficijentu, Zvezda će žreb za grupnu fazu dočekati kao član trećeg šešira, pa na Marakani mogu da se nadaju prezimljavanju u Evropi.

No, to nije sve. UEFA svim učesnicima Lige šampiona dodeljuje dodatne bonuse, upravo na osnovu koeficijenta, pa tako nije zanemarljivo koja će Zvezda biti na listi učesnika elitnog takmičenja, jer svako mesto iznad donosi nešto više od milion evra.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde posle meča protiv Vojvodine

Crveno-beli su već inkasirali preko milion evra ispadanjem Dinama i prolaskom dalje AEK-a, a sada bi isti scenario mogao da se desi, ukoliko ekipa Panatinaikosa izbaci Bragu u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvi meč je na programu večeras, od 21 čas, a domaćin je portugalska ekipa, dok je revanš na programu sedam dana kasnije, u Atini. Jasno je za koga će navijači Crvene zvezde navijati u ovom dvomeču, a dvojica Srba u Panati, Ivan Jovanović i Filip Mladenović, bi mogli da obraduju crveno-bele i donesu im preko milion evra pred početak grupne faze najkvalitetnijeg evropskog fudbalskog takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading