GOTOVO JE: U ČELSI STIGAO ŠESTI SRBIN! Najveći transfer u istoriji!

Autor:

Sport

21.08.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frabricio Romano ne greši.

GOTOVO JE: U ČELSI STIGAO ŠESTI SRBIN! Najveći transfer u istoriji!

Foto: Tanjug/AP

Kada Fabricio Romano tako kaže, onda dileme nema, a ovog puta se oglasio pod vinjetom ekskluzivno. Srpski golman Đorđe Petrović (23) novi je fudbaler Čelsija!

Ugledni italijanski transfer-mag tvrdi da Srbina samo lekarski pregledi dele od selidbe na Stamford Bridž, te da je dogovoren transfer iz Nju Inglanda vredan 16.000.000 evra. Navodno, sve će se finiširati u sredu.

Petrović je u Sjedinjene Američke Države stigao iz Čukaričkog pre skoro godinu i po dana za 900.000 evra i za kratko vreme postao jedan od najboljih golmana tamošnjeg MLS šampionata.

Momak rođen u Požarevcu 1999. godine postaće tek šesti srpski fudbaler koji će zaigrati za londoske "plavce", posle Petra Borote, Slaviše Jokanovića, Mateje Kežmana, Branislava Ivanovića i Nemanje Matića.

Ujedno, Dorđe Petrović postaće najskuplji srpski golman u istoriji. Do sada je rekord držao Predrag Rajković, koji je za pet miliona evra pojačao Majorku iz Makabi Tel Aviva.

Posle dobrih izdanja u MLS-u pričalo se o brojnim ponudama za Đorđa Petrovića, kao i interesovanju Mančester Junajteda. Međutim, Čelsi je prethodnih dana bio konkretiniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading