TRANSFER "BOMBA" U PREMIJER LIGI: Reprezentativac Srbije STIŽE u Čelsi!

Autor:

Sport

17.08.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli bi "orlovi" da dobiju novog člana u najjačoj ligi sveta.

TRANSFER "BOMBA" U PREMIJER LIGI: Reprezentativac Srbije STIŽE u Čelsi!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija

Đorđe Petrović, srpski golman koji trenutno brani za ekipu Nju Ingland Revolušn, mogao bi da potpiše ugovor sa londonskim Čelsijem, prenose brojni američki, ali i engleski mediji.

Srbija je na putu da dobije novog člana u Premijer ligi, nakon Saše Lukića, nakon što su iz iste otišli Luka Milivojević, i gotovo izvesno Aleksandar Mitrović, koji bi uskoro trebao da krene put Saudijske Arabije, gde će potpisati ugovor sa Al Hilalom.

Naime, nakon odlaska Kepe Arizabalage na pozajmicu u Real Madrid, klub iz Londona ima samo jednog golmana iz one najjače klase čuvara mreže. Reč je o Robertu Sančesu, koji je nedavno stigao iz Brajtona, ali nema dostojnu zamenu, pa Maurisio Poketino traži zamenu za španskog čuvara mreže.

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović, golman Nju Inglanda

Kako se navodi obeštećenje za ovaj transfer iznosiće neverovatnih 28 miliona evra, što deluje kao nerealna cifra za golmana iz MLS-a.

Ta sumu zahteva njegov klub Nju Ingland. Prethodno su Amerikanci iste sekunde odbili ponudu Notingem Foresta koja je bila "mizernih" osam miliona evra.

Podsetimo, Petrović je nedavno debitovao za reprezentaciju Srbije, a za sada ima dva nastupa u dresu "orlova".

Videćemo u narednim danima da li će stići do ovog transfera, a nema sumnje da bi to bio transfer karijere za golmana koji je, osim u MLS-u, igrao i za Čukarički, odakle je 2022. otišao u Nju Ingland.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading