JUNAJTED DOVEO POLOVNU ROBU: Prva zvezda prelaznog roka stigla POVREĐENA iz Serije A u Mančester!

Autor:

Sport

09.08.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crveni đavoli" će sezonu započeti bez novog centarfora.

JUNAJTED DOVEO POLOVNU ROBU: Prva zvezda prelaznog roka stigla POVREĐENA iz Serije A u Mančester!

Foto: printscreen/youtube.com

Old Traford

Dan nakon što je danski fudbaler Rasmus Hojlund prešao u redove Mančester junajteda, vesti o njegovoj povredi leđa zabrinule su i navijače i stručni štab ovog engleskog giganta.

Mladi 20-godišnji napadač je nedavno potpisao ugovor sa "crvenim đavolima" do juna 2028. godine. Ovaj korak ukazuje na dugoročne ambicije kluba da investira u mlade talente i osveži svoj tim.

Nažalost, radost oko Hojlundovog dolaska u Mančester junajted je kratko trajala, budući da je povreda leđa koju je zadobio tokom svojih dana u Atalanti stavila njegov debi na čekanje. Povreda će ga naterati da pauzira nekoliko nedelja. Bez sumnje, Mančester junajted će uložiti sve napore kako bi mu pružio pravilnu rehabilitaciju i vodio brigu o njegovom zdravlju, a cilj je da se vrati na teren u punoj formi.

Iako se pojavila vest da je Hojlund prisustvovao treningu, klub je naglasio da će se mladi danski napadač fokusirati na individualne treninge sve dok se potpuno ne oporavi od povrede. To jasno ukazuje na ozbiljan i pažljiv pristup stručnog štaba i kluba prema njegovom zdravlju i kondiciji.

Hojlund je prošle sezone pokazao svoju vrednost dok je nosio dres Atalante. Odigrao je 42 utakmice, postigao 16 golova i asistirao u devet prilika. Njegov doprinos timu privukao je pažnju širom Evrope, ali Mančester junajted je bio taj koji je privukao njegovu pažnju i osigurao potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading