MOĆNA PORUKA IZ BRAGE TSC-U: Portugalci RESPEKTUJU srpski fudbal i vicešampiona!

Autor:

Sport

24.07.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Portugalaca ocenio da na putu ka eliti "nema lakih rivala".

MOĆNA PORUKA IZ BRAGE TSC-U: Portugalci RESPEKTUJU srpski fudbal i vicešampiona!

Foto: Starsport

TSC arena

Trener Brage Artur Žorž istakao je da svaki rival koji učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona zaslužuje respekt. Portugalci će odmeriti snage sa viceprvakom Srbije, ekipom TSC-a.

Pričamo o kvalifikacijama za Ligu šampiona, tako da nema lakih protivnika. Reč je o ekipi koja je završila na drugom mestu u prvenstvu Srbije, koje je tradicionalno veoma jako fizički i intenzivno. Sledi nam detaljna analiza protivnika, probaćemo da shvatimo način na koji igraju i da krenemo u ostvarivanje našeg cilja. A to je ulazak u grupnu fazu Lige šampiona - naglasio je portugalski stručnjak.

 

 

Braga će imati imperativ prolaza dalje protiv Topolčana, koje sa klupe sjajno predvodi Žarko Lazetić.

- Videćemo koliko možemo da uradimo. Pred nama je veoma zahtevan mesec avgust, ali ovo su kvalifikacije za Ligu šampiona i nemamo pravo na grešku. Dobili smo prvog rivala i želimo da budemo bolji od njega, da ostvarimo povoljan rezultat i nastavimo s napredovanjem u takmičenju - zaključio je Artur Žorž.

Braga će biti domaćin prvog duela, koji će biti odigran 8. ili 9. avgusta, dok je revanš na programu nedelju dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading