NOVO POGLAVLJE U KARIJERI: Milan Borjan ZVANIČNO u Slovanu!

Autor:

Sport

04.07.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Kanade stigao u prestonicu Slovačke.

NOVO POGLAVLJE U KARIJERI: Milan Borjan ZVANIČNO u Slovanu!

Foto: Twitter printscreen/@SKSlovan

Slovan iz Bratislave predstavio je Milana Borjana kao novo pojačanje. Borjan je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Crvene zvezde koju je napustio nakon što mu je kao kapitenu novi trener Barak Bahar saopštio da na njega ne računa kao na prvog golmana.

- Borjan je od prvog trenutka bio jasan izbor za nas da pojačamo poziciju golmana. Učinio sam sve da se sa njim dogovorimo. On je golman sa velikim iskustvom na klupskom i reprezentativnom nivou. Upravo je to ono što nam je trenutno potrebno - mir i sigurnost za našu poslednju liniju. Verujem da ćemo upravo to naći kod Borjana, koji nam dolazi na jednogodišnju pozajmicu. Njegov dolazak takođe predstavlja veliku korist za našeg golmana Martina Trnovskog, koji pored njega može ponovo da pređe na viši nivo - rekao je ovom prilikom izvršni direktor Slovana Ivan Kmotrik.

Milan Borjan ima 36 godina i bogatu karijeru iza sebe, ali najviše traga je bez dileme ostavio u Crvenoj zvezdi. Pre kluba iz Ljutice Bogdana reprezentativca Kanade nastupao je za Ludogorec, Koronu, Radnički iz Niša, Sivaspor, Vaslui...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading