ŠPANCI SAZNAJU: Kampaco POTPISAO za Real Madrid - poznati detalji ugovora!

Autor:

Sport

04.07.2023

17:03 >> 17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac se vraća na mesto uspeha.

ŠPANCI SAZNAJU: Kampaco POTPISAO za Real Madrid - poznati detalji ugovora!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Iskusni plejmejker Fakundo Kampaco zvanično još nije napustio Crvenu zvezdu Meridianbet, ali prema navodima "Marke" male su šanse da Argentinac ostane u Beogradu. Naime, ugledni list tvrdi da se 32-godišnjak vraća u Real Madrid.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

"Marka" piše da Real pravi dugoročni plan, zasnovan na tri stuba, a kao jedan od njih okarakterisan je upravo Kampaco.

- Real Madrid je poslednjih meseci pravio plan narednih sezona i do sada su preovladavali odlasci (Hanga, Korneli, Vilijams-Gos, Rendolf), ali nisu zanemareni ni dolasci. U tom smislu Real je već tri sezone vezao Fakunda Kampaca, produžio ugovor sa Gabrijelom Dekom do 2028. godine i mesecima pregovara da zatvori obnovu svog trećeg stuba - Edija Tavaresa. Za sada bez uspeha - navodi "Marka".

Podsetimo, Kampaco je u Crvenu zvezdu Meridianbet stigao nakon epizode u Denver Nagetsima. U AdmiralBet ABA ligi prosečno je beležio 13 poena i 6,5 asistencija po utakmici. U Evroligi je Argentianac prosečno postizao 16 poena i 5,9 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading