SERGEJ U SAUDIJSKOJ ARABIJI? Kežman ŠOKIRAO fudbalsku javnost!

Autor:

Sport

24.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava agenta našeg igrača o kom priča čitava Evropa.

SERGEJ U SAUDIJSKOJ ARABIJI? Kežman ŠOKIRAO fudbalsku javnost!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Dugo je Sergej Milinković Savić, vezista Lacija i reprezentacije Srbije, jedan od glavnih vezista u Evropi i neko o kome se svaki prelazni rok puno priča.

Povezivan je popularni SMS sa velikim brojem klubova širom Starog kontinenta, ali od transfera nije bilo ništa, pa je naš fudbaler već osam godina u ekipi Lacija.

Sada bi to moglo da se promeni, ali je potencijalna destinacija iznenadila sve. Naime, Sergej bi karijeru mogao da nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Istina je da iz Saudijske Arabije ima mnogo timova zainteresovanih za Sergeja, ali nama je trenutno u fokusu nešto drugo - rekao je Kežman u razgovoru za "El Balad".

Foto: www.profimedia.rs

Sergej Milinković Savić u dresu Lacija

Istakao je zatim da je sve moguće i da postoji šansa da našeg fudbalera gledamo u ligi u kojoj između ostalih igraju i Kristijano Ronaldo i Karim Benzema, a činjenica je da svaki dan sve više poznatih fudbalera stiže u ovu državu.

Ovo što sam rekao ne znači da Sergej ne može da zaigra u Arabiji sledeće sezone, u životu se nikad ne zna - objasnio je Kežman i time nagovestio potencijalno šokantan transfer.

Milinković Savić je karijeru započeo u ekipi Vojvodine, zatim je igrao za belgijski Genk, a od 2015. godine je član tima iz italijanske prestonice. Sa Lacijom je osvojio Kup Italije, u sezoni 2018/19, a takođe je bio osvajač Superkupa, 2017. i 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading