ĐENOVLJANI KAO DELIJE: Stanković uzeo MEGAFON i stao pred tifoze Sampdorije, OPŠTA LUDNICA posle šokantnog poraza! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.02.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao svojevremeno na "Marakani", srpski stručnjak dobio ovacije navijača bez obzira na katastrofalne rezultate u elitnom rangu italijanskog fudbala.

ĐENOVLJANI KAO DELIJE: Stanković uzeo MEGAFON i stao pred tifoze Sampdorije, OPŠTA LUDNICA posle šokantnog poraza! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/ultrapopodne

Deki sa navijačima Sampdorije

Krilni napadač Bolonje Rikardo Orsolini golom u 90. minutu rastužio je Đenovu, a trener Sampdorije Dejan Stanković izašao je pred navijače nakon novog neuspeha.

Deki je uzeo megafon i obratio se tifozima zahvalivši im se na velikoj podršci uprkos činjenici da se klub nalazi u zoni ispadanja na tabeli Serije A.

Srbin je podvukao značaj "vetra u leđa" koji Đenovljani dobijaju od fanova, a oni su mu uzvratili burnim skandiranjem njegovog imena i prezimena.

Kako je sve to proteklo možete pogledati u videu.

Podsetimo da je Sampa poražena od Bolonje sa 2:1, iako je Sabiri pri rezultatu 1:1 promašio penal, i trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu. Stankovićevi izabranici su na 23 meča italijanskog šampionata sakupili tek 11 bodova, osam manje od Specije, koja je prva "iznad crte" sa utakmicom manjka.

Standings provided by Sofascore

Klub iz Đenove će sledeće nedelje pokušati da popravi utisak na "Olimpiku", kada gostuje Laciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading