ŠERIF PREKRETNICA SEZONE! Pisao istoriju sa Partizanom, a sada poručuje: Četa Gordana Petrića PONOVIĆE uspeh moje generacije!

Autor:

Sport

14.02.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Obiora Odita dotakao se predstojećih izazova koje čekaju tim iz Humske.

ŠERIF PREKRETNICA SEZONE! Pisao istoriju sa Partizanom, a sada poručuje: Četa Gordana Petrića PONOVIĆE uspeh moje generacije!

Foto: Starsport

Obiora Odita

Fudbalere Partizana čekaju evropska iskušenja.

Crno-beli će u četvrtak (21.00) igrati prvi meč nokaut faze Lige konferecija protiv Šerifa u gostima i biće ovo prvi sudar beogradske i moldavske ekipe još od 2005. godine kada su se timovi sastali u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Tada je Partizan slavio i kući i na strani, oba puta rezultatom 1:0 i oba gola dao je legendarni Obiora Odita. Čuveni Nigerijac, koji se i dalje nalazi u Srbiji i trenutno brani boje fudbalskog kluba FAP iz Priboja, u razgovoru za naš portal dotakao se utakmica protiv tima iz Tiraspolja, a u posebno lepom sećanju ostao mu je pogodak koji je postigao u Moldaviji.

- Taj gol mi je najbolji gol u karijeri. Tada je Šerif bio veoma jak, dao sam golove i u Beogradu i u gostima. I mi smo imali odličnu ekipu tada - počeo je priču Odita, pa se okrenuo i predstojećem dvomeču Partizana i Šerifa:

- Mislim da će Partizan da napravi dobar rezultat. Spremni su i odmorni, napraviće uspeh. Šerif je dobra ekipa, ali mislim da Partizan može da igra sa njima.

Republika

Foto: Starsport

Obiora Odita slavi pogodak u dresu Partizana

 

Partizan ove sezone igra odlično u Evropi, ali ne blista na domaćoj sceni. Mogu li crno-beli da naprave neki rezultat koji će se pamtiti u Ligi konferencija?

- Tako je, igraju odlično u Evropi, daleko bolje nego u ligi. Siguran sam da mogu da naprave veliki rezultat u Ligi konferencija.

Da li će dvomeč protiv Šerifa biti prekretnica sezone posle koje će Partizan krenuti da beleži bolje rezultate i na domaćoj sceni?

- Nikad se ne zna, možda će posle Šerifa da krene sve na bolje. Ipak, koliko god bio težak poraz protiv Mladosti GAT, ne može se posle jednog neuspeha odmah gledati kao na katastrofu. Život je takav da se konstantno ide gore i dole, nije ravna linija.

Vaša generacija je u sezoni 2004/05 napravila istorijski uspeh i stigla do osmine finala Kupa UEFA gde je ispala od tada veoma moćnog CSKA iz Moskve. Da li nešto slično možemo očekivati od čete Gordana Petrića ove sezone?

- Ja mislim da Partizan može i hoće da ponovi uspeh te naše generacije - zaključio je Obiora Odita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading