VELEOBRT: FIFA suspendovala Zvezdu?

Autor:

Sport

28.07.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem za crveno-bele.

VELEOBRT: FIFA suspendovala Zvezdu?

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije postupila je po dopisu iz FIFA i kaznila Crvenu zvezdu zabranom registracije novajlija.

Zvezda je, navodi "Sport Klub", kažnjena do izmirenja duga prema bivšem prvotimcu Radživu van La Pari, a odluka je doneta na sednici u četvrtak.

Iz tabora srpskog šampiona demantovali su mogućnost suspenzije, jer su, prema njihovim navodima, sva dugovanja prema Holanđaninu izmirili početkom nedelje.

Republika

Foto: Starsport

Radživ van la Para

Ipak, Srpska kuća fudbala nije imala mnogo izbora – po dopisu iz Ciriha suspendovala je crveno-bele u jeku letnjeg prelaznog roka, pošto na Terazije 35 nije stigao konkretan dokaz o regulisanju dugovanja od oko 270.000 evra.

- Čim FIFA dostavi pisanu informaciju da je novac uplaćen, Disciplinska komisija FSS ukinuće suspenziju Crvenoj zvezdi - objašnjeno je za pomenuti portal iz FSS-a.

Van la Para je krajem avgusta 2019. potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, uz zagarantovanu godišnju platu od 390.000 evra. Crveno-beli su preuzeli obavezu da, u "kovid sezoni" do marta 2020. isplate 120.000, a do jula iste godine i tranšu od 270.000 evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading