ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI: Objavljena Vlahovićeva plata! Samo jedan igrač u Seriji A prima više od Srbina!

Autor:

Sport

31.03.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Juventusa od leta postaje najplaćeniji u Italiji.

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI: Objavljena Vlahovićeva plata! Samo jedan igrač u Seriji A prima više od Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović je u zimskom prelaznom roku pojačao Juventus, u transferu vrednom 75.000.000 evra, a tom prilikom je dobio i prilično velika primanja.

Do sada, Vlahovićeva plata u Staroj dami nije bila poznata, ali je sada španska "Marka" objavila spisak deset najplaćenijih fudbalera u Seriji A.

Na njemu se novi golgeter Juventusa našao na drugom mestu, sa godišnjom platom od 12.950.000 evropskih novčanica.

Jedini plaćeniji fudbaler u Kalču od Srbina je njegov saigrač Paulo Dibala, koji prima 540.000 više od Vlahovića na godišnjem nivou. Međutim, od leta će Srbin posati najplaćeniji na Čizmi, pošto Argentincu ističe ugovor.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović i Paulo Dibala

Na listi deset najplaćenijih našao se još poker Juventusa koji čine Vojčeh Ščesni, Leonardo Bonući, Aleks Sandro i Matis De Liht, tandem Intera Lautaro Martinez i Hakan Čalhanoglu, te pojedinci Napolija i Milana, Kalidu Kulibali i Alesio Romanjoli.

Interesantno, na spisku nema igrača koji zvanično deli drugo mesto najvrednijih fudbalera Serije A, odmah iza Dušana Vlahovića. Naravno, u pitanju je Sergej Milinković-Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading