SVET JE NA NOGAMA! Rusija ili Ukrajina? Klop odabrao stranu i ŽESTOKO USUDIO krivca!

Autor:

Sport

12.03.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Liverpula podržao je odluku Vlade!

SVET JE NA NOGAMA! Rusija ili Ukrajina? Klop odabrao stranu i ŽESTOKO USUDIO krivca!

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Fudbalski klub Čelsi nalazi se u teškoj situaciji nakon što je Vlada Velike Britanije odlučila da uvede sankcije Romanu Abramoviču.

Klub je dobio posebnu licencu da nastavi sa radom, ali prema njoj nema pravo na transfere igrače, a i mnogi drugi aspekti normalnog funkcionisanja su praktično onemogućeni.

 

 

Danas se pojavila nova informacija prema kojoj će Abramovič ipak moći da proda klub, ali samo u slučaju da oprosti kredit koji je dao klubu u iznosu od milijardu i po funti, na šta je ruski oligarh navodno pristao.

Čelsiju su uvedena i mnogo ograničenja u vidu iznosa koje može da troši na organizovanje utakmica, kao i na troškove za putovanja na gostujuće utakmice. Sve to dovelo je u pitanje i nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

Jirgen Klop ne vidi problem u tome i smatra da je vlast uradila dobar posao.

- Samo je jedan čovek odgovoran i to je Putin. Ne znam Romanovu ulogu u svemu tome. Mogli smo da pretpostavimo prethodnih godina da je blizak. Iskreno, mislim da je britanska Vlada uradila 100 odsto pravu stvar. To nije dobro za zaposlene u Čelsiju i navijače, shvatam. Ali mislim da je Vlada uradila pravu stvar - rekao je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading