NOVI MALER CRVENO-BELIH: Sjajni vezista baš NEMA SREĆE, nije poznato koliko će ODSUSTVOVATI sa terena!

Autor:

Sport

03.02.2022

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Nikolić pred kraj priprema obnovio je povredu članka i predstoji mu nova pauza!

NOVI MALER CRVENO-BELIH: Sjajni vezista baš NEMA SREĆE, nije poznato koliko će ODSUSTVOVATI sa terena!

Foto: Starsport

Veljko Nikolić kada je na terenu možda je jedan od najboljih igrača domaćeg prvenstva, ali učestale povrede onemogućavaju ljubitelje srpskog fudbala da uživaju u talentu mladog veziste.

Taman što se vratio na teren pred kraj prvo dela prvenstav, Nikolić je pred kraj priprema u Anataliji obnovio povredu članka, i za sada nije poznato koliko dugo će biti odvojen od terena.

Foto: Starsport

Veljko Nikolić u "večitom derbiju"

Dejan Stanković nada se da pauza neće biti duga, i da će Zvezda imati pomoć Nikolića u evropskim okršajima.

- Mnogo mi je žao jer se Nikolić pred kraj prvog dela prvenstva tek vratio u stroj i stvarno je davao dobre znake. Opet je doživeo peh jer ga je lopta u vazduhu pogodila u taj članak i vratio mu se bol. Pokušavamo da rešimo taj problem kako bi se što pre vratio na teren. Sigurno je da će ići u inostranstvo, kako bi specijalisti ustanovili šta mu stvara probleme, i učinićemo sve da se što pre vrati - istakao je Dejan Stanković.

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Na kraju prošle sezone Crvena zvezda je za njega dobila više nego unosnu ponudu od strane moskovskog Spartaka, ali i američkog Los Anđelesa. Spekulisalo se o iznosu od 5.000.000 evra, ali crveno-beli su se odlučili da im je Nikolić potreban u evropskim utakmicama.

Tokom priprema u Antaliji interesovanje su iskazali i skauti praške Slavije i navodno su bili spremni da za taj transfer izdvoje 2.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading