IBRA ODUŠEVIO I PAPU: Ceo svet priča o Zlatanovom POKLONU u Vatikanu (FOTO)

Autor:

Sport

15.12.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović ovih dana je posetio Vatikan i tom prilikom se video sa papom Franjom. Njihov susret protekao je odlično a svuda u svetu se priča o Ibrinom poklonu.

IBRA ODUŠEVIO I PAPU: Ceo svet priča o Zlatanovom POKLONU u Vatikanu (FOTO)

Foto: InstagramPrintscreen

Zlatan Ibrahimović i Papa

Kako prenose italijanski mediji, popularni Ibra je za poglavara katoličke crkve imao dva poklona.

Prvi je bio njegova najnovija knjiga "Adrenalina" i dres Milana sa brojem 11.

Prilikom predaje dresa Zlatan je čak stigao i da nasmeje papu.

- Sviđa li vam se Milan? Ja u ovom dresu izvodim čarolije na terenu - rekao je Zlatan i nasmejao poglavara katoličke crkve.

 

 

Ono što takođe privlači pažnju evropskih medija je i činjenica da je Ibrahimović baš u pomenutoj knjizi priznao da ne veruje u Boga i to je objasnio ovom rečima:

- Ne verujem u Boga. Samo u sebe. Tako sam naučio mržnju prema sebi pretvoriti u oružje. Kao dete bio sam težak, problematičan. Čim sam se rodio, babica me ispustila sa metar visine. Ceo život je bio težak. U školi sam bio drugačiji; drugi su bili plavi, sa svetlim očima i normalnim nosevima. Ja sam bio taman, sa velikim nosom. Govorio sam drugačije od njih, kretao se na drugačiji način. Roditelji mojih školskih drugara potpisivali su peticiju da me izbace iz razreda. Uvek me pratila mržnja. I na početku sam reagovao loše. Izolovao sam se. Kasnije sam naučio kako da patnju i mržnju pretvorim u snagu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jačina

15.12.2021 15:26

Hvala na ovim rečima. Podstrek mladima da ne pokleknu na prvoj traumi. Život je borba

Odgovori 14 0