Bomba u najavi: Juve hoće da se reši Iguaina, stigla zanimljiva ponuda!

Autor:

Sport

03.03.2020

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se fudbalski zemljotres! Fudbalski klub Atletiko Bilbao sprema se da na leto dovede veliko pojačanje za svoje uslove. Reč je o Gonzalu Iguainu iz Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

Argentincu ugovor sa "starom damom" ističe u junu 2021. godine i gotovo sigurno je da mu čelnici kluba neće ponuditi novi  jer od letos pokušavaju da ga se reše i njegove visoke plate od 7,5 miliona evra po sezoni. To su ogromna primanja za igrača koji je tek treća opcija u napadu.

S druge strane svojim imenom i iskustvom bi mnogo doprineo Atletiku. Klub iz Bilbaa je poznat po svojoj specifičnoj filozofiji poslovanja, a koja glasi da u njegovim redovima mogu da igraju samo fudbaleri koji su Baski, čak ni španske igrače ne žele.

Gonzalo ima zanimljivo poreklo, rođen je u Francuskoj, gde mu je otac igrao fudbal, odrastao je u Argentini, kao i njegovi otac, deda i pradeda.

Međutim, njegov čukundeda se iz Baskije preselio u Argentinu, tako da je po muškoj liniji i on Bask, što bi značilo da ispunjava osnovni uslov za igranje u Bilbau.

Iguain je u dosadašnjoj karijeri nastupao za River Platu, Real Madrid, Napoli, Juventus, Milan i Čelsi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading