PRED NJIM JE DALEK PUT: Iz srpske prestonice u SAD - fudbaler crveno-belih karijeru nastavlja "preko bare"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.04.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred njim je veliko iskušenje...

PRED NJIM JE DALEK PUT: Iz srpske prestonice u SAD - fudbaler crveno-belih karijeru nastavlja "preko bare"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sinđelić

Fudbaleri beogradskog Sinđelića u aktuelnoj sezoni Srpske lige Beograd pružaju partije u sistemu "toplo-hladno", ali u odnosu na veoma lošu jesen, u nastavku sezone beleže daleko bolja ostvarenja, tako da su pobegli iz opasne zone i finiš takmičarske godine mogu dočekati daleko mirnije.

 

U ovom momentu ekipa sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića sa skorom od osam pobeda, četiri remija i deset poraza i ukupno 28 osovijenih bodova, zauzima devetupoziciju na tabeli, ali treba napomenuti da ih svega tri boda dele od petoplasiranog novobeogradskog Ušća.

Decenijama u nazad crveno-beli sa Vračara su poznati po svojoj fudbalskoj školi koja redovno iznedri po nekog velikog majstora ove igre, a jedan od njih napušta srpsku prestonicu i seli se "preko bare" i karijeru će nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Reč je o devetnaestogodišnjem Gavrilu Civriću.

Civrić igra na poziciji klasičnog napadača. Svoje prve fudbalske korake je načionio u redovima novobeogradskog Brodarca iz kojeg je početkom meseca marta 2021. godine i stigao na stadion u Vojislava Ilića, a sada će mladi golgeter svoju karijeru nastaviti u američkom Krejton Bludžejsu, ekipi koja se takmiči u NCAA diviziji.

 

- Gavrilo Civrić:

Datum rođenja: 29. decembar 2004. godine

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Brodarac U-17 (Novi Beograd), Sinđelić U-19 /Beograd), Sinđelić (Beograd)

Kada je reč o nastavku takmičenja u trećem stepenu beogradskog fudbala ekipa Sinđelića već u sredu 17. aprila na stadionu na Vračaru dočekuje BASK TEK. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1, a u slučaju trijumfa nad crno-belima sa Careve ćuprije, Sinđelić bi načinio i značajan prodor u gornji deo tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading