INDIJSKI HOROSKOP PREDVIĐA: Jedan horoskopski znak će do kraja godine PLIVATI U PARAMA, a ova dva imaju dobar razlog za slavlje!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.09.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indijski astrolozi koriste sazvežđa, a znakovi se zovu rase.

INDIJSKI HOROSKOP PREDVIĐA: Jedan horoskopski znak će do kraja godine PLIVATI U PARAMA, a ova dva imaju dobar razlog za slavlje!

Foto: Shutterstock

Prema tumačenju indijskih astrologa desiće se pomak na polju karijere, uspeha i novca. Odnosno, tri horoskopska znaka mogu da očekuju veliki napredak na bitnim, životnim poljima. U nastavku saznajte da li ste među njima.

VRISHA (Bik)

Kod Bikova postoji veoma povoljan uticaj i vreme je da maksimalno iskoristite priliku koja je pred vama. Do sada ste mudro koristili sve puteve koji su vam bili otvoreni, te ćete tako raditi i ubuduće. Na vašem planu nema mnogo prostora za greške, a ni sami ih ne činite previše. Koncentrišite se kako biste napredovali. Narednih meseci imate priliku da zaradite veliki novac pod uslovom da preuzmete incijativu i ne čekate neki signal.

Foto: Pixabay

Indijski horoskop - našminkana žena

MITHUNA (Blizanci)

Sledi vam najuspešniji period i to bas sada, pred kraj godine. Sve probleme lako ćete rešiti, a sa izazovima ćete se nositi kao profesionalac. Do kraja godine šansa da zaradite novac se udvostručuje, zato nemojte biti lenji već se mnogo više trudite. Na polju ljubavi takođe će sve ići kako treba, uživajte u ljubavi sa dragom osobom. Predlog je da vančenje zakažete u drugoj polovini oktobra.

SIMHA (Lav)

Vaš uspeh zapisan je zvezdama, a vi znate kako i šta bi trebalo da uradite. Prethodnih meseci dosta je prilika bilo da zaradite novac, a do kraja godine šanse za to rastu. Nemojte to olako shvatiti, morate svakako da nastavite da se trudite jer ništa nije tek tako. Sada je vreme da realizujete sve ono što ste sanjali. Savet vam je da dobro razmislite pre nego što nešto uradite, jer bi brzopletost mogla da vas košta, piše "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading