OČISTITE RERNU NA OVAJ NAČIN I NEĆE BITI MASNA: Spremite aluminijumsku foliju i gledajte kako radi SAV posao za vas

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na najjednostavniji način očistite rernu do perfekcije.

OČISTITE RERNU NA OVAJ NAČIN I NEĆE BITI MASNA: Spremite aluminijumsku foliju i gledajte kako radi SAV posao za vas

Foto: YouTube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

Možda ste čuli da je tableta za sudove odličan saveznik za prljave i masne rerne, i zaista jeste! Da biste je iskoristili na pravi način potrebno je da stavite tabletu u neku posudu, a onda sve da prelijete vrelom vodom kako bi imalo efekta prilikom čišćenja. Voda ne mora skroz da proključa kada je koristite za ovu svrhu. Kašikom rastopite tabletu.

Obavezno stavite neke rukavice, pre nego što krenete da čistite. Takođe, potreban vam je sunđer. Umočite sunđer u vodu u kojoj je rastopljena tableta. Prebrišite staklo od rerne, a onda i pređite na druge delove unutar iste. Videćete da nakon što pređete nekoliko puta i preko rešetki, takođe će sve spasti. Ako imate tvrdokorne mrlje, ponovo nakvasite sunđer kako treba.

Foto: YouTube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

Čišćenje rerne aluminijumskom folijom

Potom, uzmite aluminijumsku foliju, stavite je na dno rerne i pritisnite da se zalepi. Potom komad aluminijumske folije stavite i na vrata rerne. Inače, aluminijumska folija će pomoći da sve brže deluje, ali i jače. Tablete za sudove su jake i koncentrovane, zato je najbolje da stoje oko dva sata, ili preko noći. 

Kada je prošlo dva sata skinite aluminijumsku foliju i od nje napravite lopticu, pa ponovo sastružite sve što je preostalo.

Na kraju samo čistom krpom prebrišite rernu nekoliko puta, da otklonite tečnost. Kada skinete foliju i sami ćete imati priliku da vidite šta je sve "upila", te ćete biti prijatno iznenađeni.

Da li ste nekada čuli za ovaj način čišćenja i hoćete li ga isprobati?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading