MAJKA I SESTRICA UBIJENE VANJE U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU! Jedna operisala srce, druga ima teških problema sa disanjem! OGLASILA SE POZNATA GLUMICA I UPUTILA APEL JAVNOSTI! (VIDEO)

Autor:

Hronika

07.12.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta pričamo o počiniocima nasilja, ali smo zaboravili na žrtve nasilja - dodala je Petruševska i apelovala na javnost da pre komentara na društvenim mrežama ne zaboravi Vanjinu porodicu, u kojoj je tuga zaista velika.

MAJKA I SESTRICA UBIJENE VANJE U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU! Jedna operisala srce, druga ima teških problema sa disanjem! OGLASILA SE POZNATA GLUMICA I UPUTILA APEL JAVNOSTI! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Makedonska glumica Vesna Petruševska objavila je na svom Instagram profilu potresnu vest da su majka i sestra otete pa ubijene devojčice Vanje Gjorčevski teško bolesne i zamolila da se više pažnje posvećuje žrtvama a ne počiniocima teških krivičnih dela. 

 

 

Vesna je istakla da sestra Vanje Gjorčevska ima srčanih problema zbog čega je nedavno bila na operaciji, a da majka pati od ozbiljnih respiratornih problema i da zbog njih otežano duše.

- Dosta pričamo o počiniocima nasilja, ali smo zaboravili na žrtve nasilja -  dodala je Petruševska i apelovala na javnost da pre komentara na društvenim mrežama ne zaboravi Vanjinu porodicu, u kojoj je tuga zaista velika.

Poznata glumica i vaspitačica navodi da je, nažalost, društvena odgovornost na veoma niskom nivou i da se društvo bavi "niskim temama", te postavlja pitanje "šta ćemo mi kao društvo učiniti da pomognemo porodici, društvu koje, nažalost, svakodnevno iz poraza ulazi u poraz."

- Pitajte malo kako su majka i sestrica male Vanje - napisala je ona.

Mala Vanja Gorčevska oteta je iz svoje zgrade 27. novembra, a istog dana je ubijena. Njeno telo pronađeno je 3. decembra u selu nadomak Skoplja. Za otmicu i ubistvo sumnjiči se pet osoba, među kojima je i njen otac Aleksandar Gjorčevski. Ovaj tragičan slučaj je potresao javnost i izazvao veliku pažnju medija.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nana

07.12.2023 21:29

Pa da 'novine' ne pisu po 12 clanaka dnevno, ne bi se nista ni znalo. Ne postuju tudju bol i tugu, nego bi 'oci vadili' za bilo kakvu informaciju koju bi raspredali i formirali iz sata u sat. Niko nema milosti dok mecka ne zaigra i pred njihovim vratima. Licno vise i ne citam skoro nista. Pogotovo ako vidim 2 recenice, a potom ono 'Da se podsetimo' .