OVIM AUTOMOBILOM JE OTETA VANJA: U sitroenu dvoje ljudi, a pogledajte šta se krije na zadnjem sedištu!(VIDEO)

Autor:

Hronika

06.12.2023

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci pokazuju kada je i kako devojka došla u selo Brazda i tačno vreme kada je vozilo zapaljeno.

OVIM AUTOMOBILOM JE OTETA VANJA: U sitroenu dvoje ljudi, a pogledajte šta se krije na zadnjem sedištu!(VIDEO)

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Portal „Portaliks” došao je u posed snimka sa nadzornih kamera na kojem se vide vozila u kojima je verovatno prevezena 14-godišnja Vanja Gjorčevska nakon njene otmice.

Kako kaže novinar Furkan Saliu, snimci pokazuju kada je i kako devojka došla u selo Brazda i tačno vreme kada je vozilo zapaljeno.

 

Na snimku se vidi da je u "sitroenu" bio vozač i suvozač, ali i da zadnji deo vozila deluje prazno, iako se vidi nešto što podseća na belu torbu.

Podsetimo, čitav Balkan šokiran je ubistvom 14-godišnje devojčice Vanje Gorčevske iz Skoplja, koja je oteta i ubijena 27. novembra, a njeno telo pronađeno je nedelju dana kasnije u jednom zaseoku nadomak glavnog grada Severne Makedonije. Osumnjičeno je petoro ljudi, među kojima i njen otac.

U stravičnom ubistvu 14-godišnje devojčice Vanje Gorčevske iz Skoplja, koje je šokiralo čitav Balkan, petoro ljudi, uključujući i njenog oca, sumnjiče se za ovaj zločin.

Iako su otkriveni detalji o otmici s namerom iznude novca od majke, pitanje koje muči javnost je zašto je devojčica ubijena, a zahtev za otkup nikada nije upućen.

Istragom je ustanovljeno da je dete proživelo horor poslednjih sati svog život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ana Vuckovic

06.12.2023 23:47

A da se razmisli,izglasa i uvede smrtna kazna?

Solo

07.12.2023 00:38

Pokazujete sliku mlade makedonke u svojim medijskim rekla-kazala rubrikama a necete nasih devojaka ili zena kad im se isto dogodi..umesto sto stalno pisete o nesrecnim devojkama i zenama sto nepisete o Zakonu i Sudija koji ih uopste nestiti od nasilnika Srba ili Makedonaca..