OBRT U SLUČAJU OBRAČUNA U AUTOBUSU 96: Mladića (28) nožem napao KUM(32)

Autor:

Hronika

18.11.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko M. (28) zadobio je povrede ruke nakon sukoba sa svojim kumom Filipom M. (32) u autobusu broj 96 koji je putovao ka Borči.

OBRT U SLUČAJU OBRAČUNA U AUTOBUSU 96: Mladića (28) nožem napao KUM(32)

Foto: Profimedia, Sgutterstock

Ilustracija

Incident se dogodio danas oko 17 časova, a mladić je prevezen u Urgentni centar radi daljeg lečenja.


Prema nezvaničnim informacijama, do sukoba je došlo nakon verbalnog okršaja između Marka i Filipa. Kako navode očevici, Filip je Marku prigovorio zbog njegovog ponašanja, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna u autobusu. U jednom trenutku, Filip je izvukao nož i posekao Markovu šaku i podlakticu.

Marko je odmah zatražio pomoć od ostalih putnika u autobusu, ali je Filip uspeo da pobegne sa lica mesta. Policija je odmah reagovala i započela intenzivnu potragu za napadačem.

Ovo nije prvi incident između Marka i Filipa, koji su bili bliski prijatelji i kumovi. Prema rečima komšija, njih dvojica su često imali nesuglasice, ali se niko nije nadao da će doći do ovakvog sukoba.

Svedoci su izjavili da je scena u autobusu bila veoma uznemirujuća i da su se plašili za svoju bezbednost. Takođe, ističu da je Filip bio veoma agresivan i da je delovao kao da je planirao da povredi Marka.

Policija i dalje traga za Filipom i apeluje na građane da ako imaju bilo kakvu informaciju o njegovom kretanju ili boravištu, odmah obaveste nadležne organe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading