"PRERANO MI TE UZEŠE IZ RUKU, ALI IZ SRCA NEĆE": Nikad potresnije reči jedne majke koja je IZGUBILA SINA - Darko stradao na radnom mestu, iza sebe ostavio i malenog sina

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mama mladića koji je stradao u fabrici kod Obrenovca teško se bori sa tugom i bolom koji nosi u sebi nakon gubitka sina.

"PRERANO MI TE UZEŠE IZ RUKU, ALI IZ SRCA NEĆE": Nikad potresnije reči jedne majke koja je IZGUBILA SINA - Darko stradao na radnom mestu, iza sebe ostavio i malenog sina

Foto: Republika.rs, Facebook

Darko Lazić (22) izgubio je bitku za život nakon stravične povrede u fabrici kod Obrenovca.

Lekari su se danima lavovski borili za život mladića, ali nažalost, preminuo je usled teških povreda, zajedno sa svojim kolegom koji je život izgubio istog dana kada je do nesreće i došlo.

Darkova mama već je objavljivala na društvenim mrežama srceparajuće poruke o svom sinu, a sada je podelila bolne reči i patnje nakon više od deset dana od nesreće.

- Zlato majkino, živote moj. Prerano mi te uzeše iz ruku, ali iz srca ne mogu nikada, sine. Nedostaješ mi puno ikono majkina. Moje oči samo traže da te vide, sine, i glas tvoj mili da čujem. Teško mi je, boli najstrašnije. Volim te snago i zaštito moja, volim te najviše na svetu - napisala je majka nesrećnog mladića.

Podsetimo, u strašnoj nesreći koja se dogodila u proizvodnom pogonu 18. oktobra, gde je došlo do pucanja kamena tokom rada na mašini "Tocilo" izgubili su živote dva hrabra radnika.

G. C. (43) preminuo je u Domu zdravlja u Obrenovcu nakon povreda koje je pretrpeo u toj nesreći.

Njegov kolega Darko, koji je takođe povređen u istoj nesreći, borio se za svoj život uz neumornu podršku medicinskog osoblja. Nažalost, uprkos svim naporima, mladić nije uspeo da preživi i preminuo je sinoć. Ova tragedija duboko pogađa njihove porodice i zajednicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading