"KAKO ĆU JA BEZ TEBE, SNAGO MOJA, IKONO MAJKINA": Teške reči neutešne majke stradalog mladića kod Obrenovca kidaju dušu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darkova mama već ranije je objavljivala na društvenim mrežama poruke podrške svom sinu.

"KAKO ĆU JA BEZ TEBE, SNAGO MOJA, IKONO MAJKINA": Teške reči neutešne majke stradalog mladića kod Obrenovca kidaju dušu

Foto: Facebook

Darko Lazić (22) izgubio je bitku za život nakon nekoliko dana lavovske borbe lekara.

Naime, mladić je povređen u fabrici kod Obrenovca, zajedno sa svojim kolegom koji je život izgubio istog dana kada je do nesreće i došlo.

Darkova mama već ranije je objavljivala na društvenim mrežama poruke podrške svom sinu.

- Bori se lave majkin. Nemoj da odustaješ. Trebaš nam sine moj. Majka čeka da me pozoveš da te majka kući vodi. Izdrži sine nemoj da ostavljaš majku. Neću moći ja bez tebe sine. Voli te majka najviše na svetu - napisala je Darkova mama pre samo 19 časova, nakon čega je stigla još jedna objava potresne sadržine.

U toj lavovskoj borbi, mladić je ipak izgubio rat. Nije izdržalo njegovo mlado srce, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, između ostalog i ženu i malenog sina.

- Zašto sine moj, zašto ostavi tvoju neutešnu majku. Kako ću ja bez tebe snago moja, ikono majkina. Voli te majka najviše na svetu - podelila je majka stradalog momka.

Kako smo ranije pisali, ljudi su već počeli da se opraštaju od Darka. Neutešna mlada udovica, zajedno sa sinčićem oplakuju supruga i oca.

Podsetimo, u strašnoj nesreći koja se dogodila u proizvodnom pogonu 18. oktobra, gde je došlo do pucanja kamena tokom rada na mašini "Tocilo," izgubili su živote dva hrabra radnika.

G. C. (43) preminuo je u Domu zdravlja u Obrenovcu nakon povreda koje je pretrpeo u toj nesreći.

Njegov kolega Darko, koji je takođe povređen u istoj nesreći, borio se za svoj život uz neumornu podršku medicinskog osoblja. Nažalost, uprkos svim naporima, mladić nije uspeo da preživi i preminuo je sinoć. Ova tragedija duboko pogađa njihove porodice i zajednicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading