SUZE ŽENE I PLAČ DETETA DANAS SU NAJPOTRESNIJA SLIKA SRBIJE: Preminuo je i drugi radnik - danima su se borili za njegov život posle nesreće u fabrici kod Obrenovca

Autor:

Hronika

21.10.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko je izgubio bitku za život, nakon silne borbe lekara, dok je njegov kolega stradao već prvi dan kada je do nesreće i došlo.

SUZE ŽENE I PLAČ DETETA DANAS SU NAJPOTRESNIJA SLIKA SRBIJE: Preminuo je i drugi radnik - danima su se borili za njegov život posle nesreće u fabrici kod Obrenovca

Foto: Facebook

Darko L. (22) koji je povređen u fabrici u Obrenovcu 18. oktobra izgubio je bitku za život, saznaje Telegraf.rs.

Na društvenoj mreži Fejsbuk, ljudi su već počeli da se opraštaju od stradalog momka.

Neutešna mlada udovica, zajedno sa sinčićem oplakuju oca.

Jedna od objava privukla je posebnu pažnju, s obzirom na to da je potresne reči podelila bivša nastavnica udovice, a kako kaže i danas su vrlo bliske, iako je već odavno završila školu.

Foto: Facebook

 

Podsetimo, u strašnoj nesreći koja se dogodila u proizvodnom pogonu 18. oktobra, gde je došlo do pucanja kamena tokom rada na mašini "Tocilo," izgubili su živote dva hrabra radnika.

G. C. (43) preminuo je u Domu zdravlja u Obrenovcu nakon povreda koje je pretrpeo u toj nesreći.

Njegov kolega Darko, koji je takođe povređen u istoj nesreći, borio se za svoj život uz neumornu podršku medicinskog osoblja. Nažalost, uprkos svim naporima, mladić nije uspeo da preživi i preminuo je sinoć. Ova tragedija duboko pogađa njihove porodice i zajednicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading