SA JOVANOM U KOLIMA BIO JOŠ JEDAN DEČKO KOJEG JE RANIO BLAŽIĆ: Jedva preživeli metke monstruma, a sad teško povređeni u udesu

Autor: Republika

Hronika

04.08.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N.M. je vozio auto i iz za sada nepoznatog razloga na delu puta gde je blaga krivina proklizao je

SA JOVANOM U KOLIMA BIO JOŠ JEDAN DEČKO KOJEG JE RANIO BLAŽIĆ: Jedva preživeli metke monstruma, a sad teško povređeni u udesu

Foto: Nikola Mutić

Pored Jovana Rankovića (21) iz Malog Orašja kod Smedereva koji je preživeo pre tri meseca masakr koji je počinio Uroš Blažić (21) iz Dubone kod Mladenovca, prekjuče je u stravičnom udesu koji je doživeo s njim u kolima bio i N.M. (17) koji je, takođe bio povređen u krvavom piru.

Podsetimo, nesreća se dogodila u sredu oko 22.35 sati na lokalnom putu Drugovac-Budljević kada je vozilo u kom je Ranković bio putnik sletelo s puta. Vozač je zadobio teške telesne povrede opasne po život i prevezen je u Urgentni centar u Beograd, dok je suvozač, takođe zadobio teške telesne povrede, odnosno sva tri mladića su teško povređena.

- N.M. je vozio auto i iz za sada nepoznatog razloga na delu puta gde je blaga krivina proklizao je, i nastavio pravo. Tada je direktno udario u betonsku banderu koju nije uspeo da izbegne - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- Bandera se od siline udarca skoro prepolovila, pa je ispalo kao da su kola okružila banderu. Iz kola su odmah izašli suvozač i Ranković, povređeni, ali ipak živi. Dok je N.M. koji je bio ranjen u stomak pre tri meseca, ostao nepomično da sedi za volanom. Krv mu je šikljala na sve strane, ali je delovao kao da nije ni svestan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako dalje navodi sagovornik, mladići su odmah pozvali policiju, Hitnu pomoć, ali i svoju porodicu.

- Bili su vidno uplašeni zbog udesa do kog je došla najverovatnije zbog neprilagođene brzine. Ranković je u udesu ponovo povredio ruku u koju je ranjen i na kojoj ima šipke, pa ga čeka operacija, a slomio je i rebro pa se nalazi u smederevskoj bolnici - kaže izvor i dodaje:

- Suvozač je ugruvan, ai ima određene probleme s kukom pa se i njegove povrede vode kao teške telesne. N.M. je nažalost, teško povređen nakon što se zakucao u banderu i trenutno se nalazi u komi, gde je napukla karlica i on je u Urgentnom centru u Beogradu.

Kako dalje navodi naš sagovornik, mladići koji su preživeli masakr pre tri meseca pokušavaju da nekako nastave život.

- Svašta su ta deca preživela, i nekako pokušavaju da nastave život dalje iako je to u neku ruku nemoguće da se prave da se ništa nije dogodilo. N. M. je pre 15 dana bio i na svadbi kod rođake, šta će, deca moraju da nastave život, a sada je pitanje da li će preživeti - kažu meštani Malog Orašja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading